Sxbmd htc-1619 adet gecikmesinin kaçıncı günü?ya benimki düşük mü? 288 3gün gecikmeyle.aslında adetten 3 gün önceden silik çizgileri görmüştüm ben yumurtlamanın 13 gününden yani,ama deöer 288 çıktı
htc-1619 Sxbmd benim de üç gün geçmişti adetim testi yapan hemşire benimkine de düşük mü die bı baktı ama değil geç döllenmeden dolayı öyle doktora gittin mi kese göründü mu canim
Ezgievrenn _eylul09 reglimin 4. Günü falan di. Olmamistim zaten. Karnim agriyor midem bulaniyordu. İdrar testi falan yaptilar. Enfeksiyon çıkmıştı
Supriz_bebek68 atiyeismail evet var ya hiçbişey yiyemiyorum patates haşlamasından başka kokulara karşı daha hassas oldum galiba sende mi öylesin
mervealis63 atiyeismail malesf bn keseyi bile goremedim 😔 dktrada gitmicem morelim.bozuluyor 2 hfta snra gidicem ins. Gittgimde hem bebegi hmde kalp atisini gorurz
Caglab Sxbmd Benim doktorum son adet tarihime ve hcg testine baktı. Ama mesela normalde 5 hafta 5 gunluk olmasi gerekirken adet dongum 32 33 gun oldugu için seninki 5 haftaya tekabül ediyor dedi. Zaten kesenin boyutları da 5 haftayı gösteriyormuş.
Sxbmd Caglab bende adet düzensizliği vardə,ilaçla adet oluyodum,32 34 gün adet olurdum adet gününe göre 5 haftalık,ama hcg göre 3 hafta 665 hcg değeri