tugce67-67 ranacicekk ayy maşallah ben 22 de aldım o kadar kiloyu😂😂keşke bu kadarcıkla kalsam😥nasıl kilo almadınız
Selimem Meriwa canım ben de Çok su içmeye çalışıyorum 2 litre 2,5 litre inan vallaha şiştim nasıl oluyor anlamadım
Meriwa Selimem bence diyetisyene gözük fazlası sonra sana zarar süt zamanı da cok alınıyor bünyenle alakalı dediğin gibi sanırım
1989-- Selimem insallah canım eşimde çok uğraşıyor 🙁 doktor sütlü tatlilari önerdi yiyorum bakalım ne olacak 🤷
Selimem Durkayaelmas Anladım canım ben de kesin daha çok almaya devam edeceğim gibi geliyor çok tatlı çikolata falan yiyorum ekmeye sürüyorum
ilkbahar miracam ben de o haftalarda 4kilo vermiştim ama şimdi 22+2 yim 7kilo almışım 🤷♀️nasıl oldu bi anda o kadar anlamadım ama 14.hafta bulantılarım geçtiğinden beri ne olursa yiyorum abur cubur hazır gıdada oluyo baya 😬🤷♀️🙄
VLD-61 Selimem ben zorlanmadığım sürece sabah haricinde ekmek yemiyorum.ama kilo aldı başını gidiyor.
Tugce61- Bu ikinci gebeliğim 31 hafta 10 kilo her gebelik farklı oluyormuş demekki ilkinde toplamda 5 kilo almıştım ve çok rahattım bunda yerimdem kalkamıyorum 🤷♀️
Selimem Tugce61- canım 10 kg neki ya maşallah ben 15 kilo alsam sonuna kadar Sonra hayırlı ve sağlıklı bir şekildedoğursam dua ediyorum
Durkayaelmas Selimem bende ayni yemiyim diyorum buseferde bebek kilo almaz diye korkuyorum meyve cok yiyorum ama
Selimem Asliiiiiiii Senin tam alman gereken kiloyu almışsın 12:13 ideal normal gebelikte gebelik öncesi zayıf mıydın
Asliiiiiiii Selimem 58 kiloydum 71 oldum ama fazla geldi sanki bana doktor max 14 dedi 13 kilo o sınır için fazla geldi 😂
Selimem Meriwa evet canım 68 hamile kaldım kilo almaya meyilli vücudumda var Doğumdan sonra diyete girer ve zayıflarım diyorum bakalım ne olacak
1989-- Selimem cok duzenli yiyorum canim duzenli yemek normaldede kilo almayi engelliyor 🙁 senin kilon icin doktor ne dedi onerileri neydi
Meriwa Selimem doğumu bekleme bile bence ben hast tanıştığım insanlar gidiyordu şekerin falan vardır belki bi baktır canm ihmal etme
Selimem 1989-- canım bana dikkat et sürekli aylık 3 kg alıyorsun falan dedi ilerde zorlanırsın dedi doğumda ekmek yeme de di ekmek yemiyorum yine kilo alıyorum Kahvaltı yapıyorum bütün süt içiyorum öğlen yoğurt varsa az yemek akşam yemeği o kadar çokta fazla yemiyorum
Caglahassan Çok kilo almadım 9.haftaya doğru gidiyoruz 1,5-2 kg fark ediyor tartılınca ama totom büyüdü bacaklarım kalınlaştı sanki kendimi dana gibi görüyorum egzersize başladım 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Selimem Caglahassan Canım kızın olacak o zaman benimde popom aldı başını gidiyor kızım olacağını öğrendim
1989-- Selimem sabah kahvaltini erken yap yumurta yada peynir ye saat 10 gibi 2 adet kabuklu ceviz yada 10 adet findik yada bademle birlikte bir tane meyve ye öğlen yemeginde yemek yaninda muhakkak yogurt ye eger öğlen et yiyorsan aksama sebze oglen sebze yiyorsan aksama et ye saat 3 gibide yinr ayni sekilde bir bardak süt ile meyve yada badem ceviz yada cig bademle meyve ye aksam yemeginden sonra asla meyve yeme eger cok acikirsan 2 adet ceviz yada yogurt ye kefir iç bunu uygularsan kilo almazsin
Caglahassan Selimem bende kız hissediyorum bu yüzden sanırım yaa totom kalçalarım genişliyor belim kalınlaştı bacaklarım aynı biraz kalınlaştı ama kilo çok fark etmiyor çünkü yiyemiyorum şuan yanlamasına büyüyor göbüşüm😂😂 zaten eşim deliriyor kız çocuk için bakalım🥰
Caglahassan Selimem bu arada adınıza çok sevindim 🥰 egzersize başladım ben zaten düzenli spor yapardım senelerdir yoksa baş edemeyecem gibi😂😂