Meriwa Selimem 🙄 ay cok muş olsun sağlıklı olsun canm ben 17 haftamdayım 1 kilo aldım ağzımızın tadıyla kucagımıza alalım sağlıkla doğuralım 🥰
Selimem Meriwa Biray ekmek yemedim yine kilo aldım ekmek çikolata sürdüm yedim yine kilo aldım benim genetik heralde su içsem yarıyor
VLD-61 Selimem ben zorlanmadığım sürece sabah haricinde ekmek yemiyorum.ama kilo aldı başını gidiyor.
Meriwa Selimem peki günlük su içmeniz ne kadar ben ekmek hiç yemiyorum 3 litre su içiyorum wc ye gitmekden hareket halindeyim sanırım ondan 😄
1989-- Selimem yok yiyorum ama herkes gibi istahim acilmadi zaten 3 ay bisey yiyemedim simdide sirf karnimi doyurmak icin yiyorum :( doktor kizdi ama kilo alman lazim artik diye
Selimem 1989-- Canım bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yoksa kilo almaman daha iyi bence ben ayı gibi oldum 🤗 bir hafta gelişimi geride anlamadım
1989-- Selimem yok canim bebegin gelisimi iyi lakin bebegin ilerde obezite olma ihtimali artiyormus o yuzden kilo almam gerekiyormuş 6. Ayda 2 kilo almis olarak gelmeni istiyorum dedi
Selimem Meriwa canım ben de Çok su içmeye çalışıyorum 2 litre 2,5 litre inan vallaha şiştim nasıl oluyor anlamadım