Tugceecikk Hazalperi internette bi teori varya kesenin içinde bebeğin yolk saç plasntası ne taraftaysa ona göre yorumluyolar :) benim sağ da kız çıkıyo çin takvimi yaptm kız çıktı yine 🤣 şimdi 8 9 hafta sonra buraya cinsiyet belli oldu erkek yazıyomşm bide bu yazıya güleriz 😀
ffcihan Kızlar benim sat 17 şubat adetime 6 gün kaldı ama 4 5 gün öncesinden gögüs agrisi başladı ve 2 gün önce gece sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıdı ara ara kasık ağrıları çekmeye başladım sizce gebelik olabilir mi 3 aydır deniyoruz ve olursa ilk gebeliğim olacak bana yardımcı olurmusunuz
Tugceecikk ffcihan benim 5 gün önceden teste çıktı belirtiler adetle benzediği için ayırt etmk anca testle oluyor inş olur canım allah seninde yüzünü güldürsün
Gultac12 ffcihan 6 gün önce testte Çıkmaz canım yurtdışında yaşıyorum yapmadığım erken gebelik testleri kalmadı en iyisi dedikleri bile adetime 4 gün kala yok gösterdi adet günümde var olduğunu öğrendim erken gebelik testiyle hatta adetim 1 gün geçtiğinde bile çok belirsiz bir çizgiydi
Tugceecikk Zeynepekr amin canım özelde bi kan verdim geri tahlilleri sağlık ocağında yaptır dedi gittim yanlş bişey yaptı kan fışkrdı resmen diğer kolumda morardı kaç tüp kan verdm iki test daha var onlar yapılmıyo burda dediler mecbr özele gitcm dicem kolum çok kötü sonra verirm herşeyimze bakıyolar ya hal kalmadı 😒
Zeynepekr Tugceecikk çok geçmiş olsun beni de aynı süreçler bekliyor. Allah kolaylıklar versin sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle
Gultac12 ffcihan regl olmama 1 gün vardı ama mutlaka belirtileri olurdu bu ay olmadı, sabah uyandığımda kafamı kaldıracak halim yoktu test yaptım pozitif çıktı. 2 ay önce düşük yapmıştım 4 haftalıkken, düşükten sonra 1 defa regl oldum ve tekrar hamileyim
esoceylo Mine_35 tekrar merhaba haftaya bekleyeceğiz ama büyük bir ihtimalle olmaz dedi Çünkü geçen hafta çarşambadan bugüne hiç büyüme yok maalesef haftaya çarşambaya kadar kanama afedersin parça düşürme olmazsa sanırım kürtaj olacağım 😞