Kar_tanesi Mvlildz ayniyiz sizinle bende bugun 7+3 haftaligim🥰 yanliz ben kendimi hic hamile hissetmiyorum goguslerimde dolgunluk hissi disinda hicbir belirtim yok, bazen hersey yolundami degilmi diye korkuyorum ama 3 nisanda randevum😥
Mvlildz Kar_tanesi benimde pek yok canım sadece ara ara midem yanıyor bazen de sırtım ağrıyor çok şükür bulantım falan yok aman böyle olalım endişelenme daha çok yolun başındayız 😊💕
Ayseozerckr Kar_tanesi bende aynıyım 6+3 henüz dr a da gidemedim korona yüzünden.. galiba şanslı kısımdayız belirtisiz rahat bir gebelik olacak
Kar_tanesi Mvlildz oyle evet benim ilk hamileligimdede mide yanmasi ve bel agrisi disinda hicbiseyim yoktu Insallah hersey yolunda gider hepimiz evlatlarimizi saglikli sekilde kucagimiza aliriz..🤲
Mrvglkrs Benimde bugün 4+6 oldu. Doktor kese gördü ama ne zaman doğacağını söylemedi bende sormayı unuttum. Sizce ne zaman olur :))
zeyzey95 Bende 5+2deyim. Benim de başta göğsüm çok hassastı şimdi çok hafif üstüne yatınca falan acıyor midem falan bulansa hamile olduğumu hissetsem keşke neyse 6 dan sonra başlıyor diyorlar bakalım normalde de çok midem bulanır benim.
Mrvglkrs zeyzey95 teşekkür ederim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasığımda hissediyorum bir şeyler
zeyzey95 Mrvglkrs bende de ilk başlarda sol kasığımda ara ara oluyordu artık olmuyor canım çok nadir oluyo yatarken hızlı dönersem yada uzun süre ayakta kalırsam falan
Dilbenur-ok12 5+6 🤩 Gittiğimde kese görünmedi 324 değerle gitmiştim şimdi 1789 değerim genelde 8 hafta olunca görünüyor Muş böyle bisi oldu mu sizde de
Snszasla Naz-Ylmz bende bugün 5 haftalık oldum bugün tekrar kan vereceğim tahmini dgum 20 kasım görürüz inşallah o günleri 🤗
Naz-Ylmz Snszasla İnşallah canım benimde bugün kontrolüm vardı ama erteledim virüsten dolayı kanama olmadığı sürece 7.haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum.