Tugceecikk esoceylo ben her gün kahve içenlerdenim canım türk kahvesi sevmiyorm ama granül kahveden vazgeçemyrm hergün bir fincan komple sütlü yapıyorum doktorum bir fincan sütlü içeblrsn dedi çok şükür :)
esoceylo Merhaba arkadaşlar kontrole gidiyor musunuz? Bu virüsten dolayı korkar oldum. Perşembe özel bir hastane de randevum var ama ne yapsam bilemedim. Siz neler düşünüyorsunuz ? 😊
Tugceecikk esoceylo benim pazar günü kalp atışı için randevum var mecbur gidicem :/ eldiven ve maske takıyorum yarında sağlık ocağına gitmem gerekr tahliller için
zeyzey95 Bende bugün keseyi gördüm sadece 5 haftalık dedi doktor bir hafta sonra tekrar gidicem kan sulandırıcı kullanıyorum 5 gün önce başladım daha önce iki düşük yaşadım inşallah bu sağlıkla doğar
Zeynepekr Benimde kontrollerim var . Önlemimi alıp gitmeyi düşünüyorum . Hastanelerin daha sakin olduğu saatleri tercih etmeye çalışın
Tugceecikk Zeynepekr aynen canım mutlaka eldiven takın dokunduğumuz her yerden bulaşablr allah korusun sabah 9 buçuk gibi sakin oluyo etraf işe giden gitmş oluyo okulda yok zaten
zeyzey95 Tugceecikk 5 gün geçti ama o günde vajinadan düzensiz kese gözüktü doktor pek umutlu değilim demişti ama bugün şükür düzeldi iğne sayesinde
Ugurlu90 Bizde 4+5 haftaligiz sat 13 şubat inşallah hepimiz saglikla kucagımıza alırız bebişlerimizi 😍
Zeynepekr Tugceecikk ilk öğrendikten sonra hemen gittim tabi çok küçüktü iki gün sonra tekrar çağırdı o zaman gördük haftaya tekrar kontrolüm var tahlil vs gittiğimde 6+3 olacağız Allah’ın izniyle . Sizde durum nasıl
Tugceecikk Zeynepekr bende gittim 5+1 adete göre 5+4 çıktı ultrasnda vajinal baktı doktor kese ve bebk göründü şükür yeri güzel dedi doktor kalp atışı için pazar gidicem 6+5 oluyo o gün inş duyarım bir sürü test istedi doktor kollarım çok acıyo kan vermkten
Hazalperi Benimde 8 haftalık oluyor yarın 29 ekim doğum görünüyor inşallah ☺️İlk gebeliğim cinsiyeti çok merak ediyorum
Hazalperi Tugceecikk valla bana erkek gibi geliyor eşimin 8 yeğeni var hepsi erkek o yüzden Kiz diye bekliyorlar ama bana erkek gibi geliyor 😁 aman sağlıklı olsunda farketmez
Tugceecikk Hazalperi internette bi teori varya kesenin içinde bebeğin yolk saç plasntası ne taraftaysa ona göre yorumluyolar :) benim sağ da kız çıkıyo çin takvimi yaptm kız çıktı yine 🤣 şimdi 8 9 hafta sonra buraya cinsiyet belli oldu erkek yazıyomşm bide bu yazıya güleriz 😀