SeHer1909 Ben Karaca koyucam, ceylan yavrusu demek. Bundan önce Şimal düşünmüştüm kutup yıldızının diğer adı 😇
Nesslihan Songulkaya güzelmiş aslında. Bu gidişle ilerde sınfılarda Linalar, Esilalar, Veralar, Liyalar, Alyalar dolacak. Hep gördüğüm önerilerde nu isimler var
Songulkaya Nesslihan o kadar değişik isimleri de sevmiyorum anlamı güzel olsun ama herkeste de olmasın istiyorum 😁 var mı öyle bir isim
Nesslihan Busiyy benim hep hoşuma gider aslında Zeyneb Sare ismini vermeyi çok istedim ama Zeynep ailemizde çok olduğu için vazgeçtim
Busiyy Gamzee00 baya sevilmiş bu isim intertten de baktım çoğu kişi koymuş bebeğine düşünenler bile var 😁🥰
Songulkaya Nesslihan zeynep ismini bende istiyordum eşimin kuzeni kızına koydu ve aynı mahalledeyiz. O yüzden vazgeçtim
Nesslihan Songulkaya şimdi herkeste olmasın dige değişik depişik isimler görüyorum etrafta ya çooook değişik geliyor ya da çoğu kişi o isimlere yönelmiş durumda onunda kimsede olmama durumu kalmadı 😃😃😃😃
Nesslihan Songulkaya Aklımdakileri söyleyeyim ama belki fikir olur. -Zeyneb Sare -Rüveyda Betül -Saliha Betül -Amine Betül -İpek Sare -Şevvâl -Hifâ -Nisa -Sena
Rabissedoo Songulkaya elisa ismini düşünülebilirsin cennet kapısında bekleyen melek anlamına geliyor 😊
Nesslihan Songulkaya ya bizde sadece kuzen olsa yşne koyardım. Benim ablam eşimin kardeşi yeğeni kuzenleri kimler kimler 🙄😃😃
Nnur1 deletedmom259 hifayı da çok seviyorum ☺️ İkisi de hem 4 harfli hem de a ile bitiyor o yüzden ikisinden biri olabilecek 🙃
deletedmom259 Busiyy Hifa: sabreden, kadın sahabe, mekkenin en gösterişli ve sadece Allah ın rızasını kazanmak için yaşayan müslüman kadın Vera: günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva