Busiyy İsimler nedir ben hala karar veremedim 🤦♀️Varmı etrafınız da beğendiğiniz isimler öneri kabul edilir 😇
ipekcim Tugce92 Benim kızlık soyadim İpek 🥰 bende kızıma İpek Afra ismini koyacam insallah 19 haftalik olduk 🐣
Busiyy Nvn00 biz bölüştük açıkçası çocukları kız olursa sen koy dedi erkek olursa ben 😁 kız oldu sıra benim 😁 ama karar veremiyorum bir Türlü
Nnur1 Busiyy günah ve kötü işlerden kaçınan kimse, ittika sahibi demek. Ben de vera koymayı düşünüyorum kızımın adını. İki isim olsun istiyorum ama önüne isim bulamıyorum.
deletedmom259 Busiyy Hifa: sabreden, kadın sahabe, mekkenin en gösterişli ve sadece Allah ın rızasını kazanmak için yaşayan müslüman kadın Vera: günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva
Nvn00 Busiyy bizimki de cinsiyet öğrenmeden önce kız olursa sen erkek olursa ben koycam ismini diyordu, şimdi döndü lafından beyefendi😂😂
Ask_H Busiyy biz LaLe koyacağız kız olursa eşim erkek olsa ben koyacaktı eşim kazandı 😂 o da Rahmetlik annesinin ismini olsun istedi ben yanına ada olsun çok istiyorum ama maalesef ikna edemedim tek isim olsun istiyor
Nesslihan Tam karar vermiş değilim ama Sare Betül ya da Betül Sare daha sıralamaya bile karar veremiyorum 🙄🙄
Songulkaya Sanırım bizde doğana kadar isim bulamayacaz 😔 eşim hiranur istiyor ama benim içime sinmiyor herkeste var diye
Nesslihan Songulkaya güzelmiş aslında. Bu gidişle ilerde sınfılarda Linalar, Esilalar, Veralar, Liyalar, Alyalar dolacak. Hep gördüğüm önerilerde nu isimler var