HmeyraZval Ucuzannesi Kaçıncı haftanızda öğrendiniz 3 üz lerinizin olacağını benimde 11. Haftam allahım nasip ederse bende çok istiyorum ☺
Merveeee Ezgi2969 çok küçükler daha ya nasıl olacak hiç bilmiyorum 2 yi geçseydik bari kilo olarak diyorum Rabbim sağlıkla hayırla gelmelerini nasip etsin 🙏
Ezgi2969 Merveeee Rabbim yardımcın olsun inşallah hiç biley kolay kazanılmıyor Allahım yavrularımızı bize bağışlasın bol bol dua et bi sıkıntı olursada haberdar edersin çeken bilir ☺
Bertugsem Benim de üçüzlerdi fakat doktorum risk olduğu için birine redüksiyon yaptı. Size böyle birşey demediler mi?
ZeynepSYC Ozlemgln çok şükür herşey yolunda gibi. 2 hafta sonra gideceğim doktora. 6 haftalıkken gittim tek bebek dedi . Ama rüyalarım hep çift çift. 12 haftada gidince ikiz der mi acaba diye düşünüyorum. O duyguyu yaşadık tecrübe ettik 🤗🤗 Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah
Serap1090 EdaMesut sizin kaçıncı hafta birde tek plesenta olursa tek yumurta olmuyor mu internetten araştırdığımda öyle yazıyor
Denizz01 KIzlarrrrrrrrrrrrr ben tüp bebek yaptırdım söylemiştim daha önce 7.gün 20.92 9. Gün 41.9 12.gün 207.43 14.gün yani bugün 530.45 sizce nasıll 10 gün sonra doktor kese için çağırdı sizce durum nasıl 1⃣
OzlEmrah Serap1090 benim doktorum tek plesenta tek yumurta ikizi demektir dedi. Benim ki iki plesenta ve çift yumurta ikizlerim olacak 🙏
EdaMesut Serap1090 biz 14+4 olduk. Ayrı keselerde duruyorlar ama plesentalari ayni imiş. Araştırmalarıma göre birbirlerine çok benzer oluyorlarmis. Tek yumurta ikizi gibi. Yanlış değilse ☺
OzlEmrah Serap1090 Benimkiler 24 haftalık oldu bir kız bir oğlum olacak Allah nasip ederse 💙❤🙏 Sizin kaç haftalık hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelsin bebeklerimiz 💞😍🙏