Busraaytac Twinsmother Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doğumunuz sıkıntısız geçsin inşallah. Sizde bizlere dua edin hayırlısıyla sağlıklı tamamlıyalım gebeliğimizi
EdaMesut Serap1090 biz 14+4 olduk. Ayrı keselerde duruyorlar ama plesentalari ayni imiş. Araştırmalarıma göre birbirlerine çok benzer oluyorlarmis. Tek yumurta ikizi gibi. Yanlış değilse ☺
BarBeyzazer EdaMesut Monokoriyonik ikizler yani tek bir plasentası olan ikizler her zaman tek yumurta ikizidir.
OzlEmrah BarBeyzazer Aynen Canım detaylı ultrasona girdiğimizde doktorumuz söylüyor zaten ne tür ikiz olduğunu yada ultrason kağıdımızda zaten yazıyor benim ikizlerim Dikoryonik Diamniotik ikiz yani çift yumurta ikizi ayrı plesentaları var. Tek plesenta her zaman tek yumurta ikizidir cinsiyetleri Farklı olmaz. Çift yumurta ikizlerinde cinsiyetler aynı veya Farklı olabiliyor. 🤗
BarBeyzazer OzlEmrah evet tek yumurta ikizlerinin cinsiyeti de hep aynıdır farklı olmaz ☺ Ben daha öğrenemedim ayrı keselerdeler şuan tek bunu biliyorum 13. Haftamız haftaya ikili tarama testinde öğrenicem nasipse 😍
OzlEmrah BarBeyzazer İnşallah sağlıklıdır senin de bebişlerin 😍❤ Sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah 🙏💞
BelginGndoduzgan Birşey soracağım kızlar ilk gebeliğimde yüksek tansiyon ile Doğum yaptım şimdi ikizlere gebeliğimde de tansiyon takibindeyim 😏 sizlerde varmı yüksek tansiyon problemi ? Ayrıca haftalık prolutan iğne vurulan varmı ?
Denizz01 BelginGndoduzgan yaaaa BelginGndoduzgan 15. Gün 265 di ikiz miydi vayyy be 😍😍😍😍 12. Gün 207 14 de 503 çıktı tek dir dedi büyük ihtimal doktor
HilalAltun Yarenserkan benim de adetimi iki gün geçmişti 7300 çıktı değerim. Sonra kese de büyük dedi doktor en son 6 haftalıkken gittim bi tane kalp atışı gördük. 10 haftalık olunca tekrar gitçem içimde şüphe var benim de. Sizin kaç çıktı değer
Fatmasp 26 haftalık ikiz kız bebeklere hamileyim 🤭 Ama tek mi çift mi bilemiyoruz 😄 Her doktor Farklı bişey söyledi