cagri19 Ozlemgln canim çift yumurta ikizi genden geliyo ama tek yumurta ikizi genetik bi olay değil sadece şenle alakali
ZeynepSYC Ozlemgln çok şükür herşey yolunda gibi. 2 hafta sonra gideceğim doktora. 6 haftalıkken gittim tek bebek dedi . Ama rüyalarım hep çift çift. 12 haftada gidince ikiz der mi acaba diye düşünüyorum. O duyguyu yaşadık tecrübe ettik 🤗🤗 Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah
Hatce NesrinGnerYlmaz aynen o günler gelsin bi gerisi kolay uykusuzlukta yorgunlukta kolay yeter ki sağlıkla zamanında gelsinler
Hatce Denizz01 değerin yukseliyo git gide pazartesi tekrar yükselir stres yapma bebeğin seninle çok şükür gözün aydın
Denizz01 Papatyali tüp bebekle o kadar çok iliz olan var ki 12.gün değeri 47 olan bile ikizlere hamile .. yani betayla pek alakası yok canımm
deletedmom42 adm tek yumurta ikizi annesi olucakmisim daha dün söylediler daha önceden tek bebek var oldugu söyleniyodu supriz oldu bize 😊
Denizz01 Papatyali tabi öyle ikiz olabilir ama yüksek çıkıp tek olan , az çıkıp ikiz olam da var yani orası biraz şans ama senin ikiz olablr canım :***
Serap1090 Ben de ikizlerime hamileyim 18+1deyiz iki kız😊merak ettiğim ve sormak istediğim bişey var gittiğim doktorlar hep çift yumurta dediler çift kese var ama tek plesanta gördüler böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
Merveeee Ezgi2969 günü gününe aynıyız 33+4 olduk bizde dün nst de sancı 100 e kadar çıktı bugün taburcu olduk ama çok korktum çok ağladım 😔
Ezgi2969 Merveeee benimde sancılarım çok yükseldi canım ama doktor stresden bu kadar yükseldi dedi baya kızdı hatta hafta içi alırız Doğuma dedi bi problem olmaz i
Merveeee Ezgi2969 çok küçükler daha ya nasıl olacak hiç bilmiyorum 2 yi geçseydik bari kilo olarak diyorum Rabbim sağlıkla hayırla gelmelerini nasip etsin 🙏