RabiaMG Deletedmom137 bende kullaniyorum doktorum gece yatmadan 2 tane dedi zaten prokpektusde de 3 4 bile icebilirsiniz diyo ama tabi doktora danismak lazm bende 2 tane ictigim halde bazen kstugm oluyo malesef insallah yavas yavas gecer artk 🙂
RabiaMG Deletedmom137 gercekten zor canim kokulara hassasiyetim hic gecmicekmis gibi geliyor bana artik koku duydukca midem bulaniyor
Ipeku Deletedmom137 bendeee ayniyim canm 19 haftaligim bumantim hafiflemedi bir denedm yok etki etmedi iki icmeme ragmen bugun istfra ettm bagimli gbi oldum ilaca 😅
Ipeku Deletedmom137 valla nedir bu anlamadim cnm demeekki yalniz degilmisim cidden kendimi bagimli gbi hissediyorum ve hamilelikten sondDa devam eder diye korkuyorum 😅
ffckizannesi İlaci bulan doktordan allah razi olsn hala iciyorum icmedigim gun istofra uzerine istifra halsizlik . O yuzden iciyorm .. her gece yatmadan iki tane
Emk5341 Deletedmom137 26+1 im hala devam ediyorum. Ben de içmesem hemen kusmalar başlıyor. İçtiğim halde bile akşamları bulantım artıyor. Hiçbir zaman tam olarak dinmeyecek galiba🥺
Ipeku Emk5341 bende ayni canm iki tane ictigim halde aksamlari basliyor bulanti ve bazen istfrada oluyor anlamadm bisey bu isten 😔
Sun Deletedmom137 bi tane içiyorum gece yatmadan önce ama gün içinde bulantılarım ara ara kusmalarım oluyo tabi
RabiaMG Deletedmom137 bende oyleyim sogan sarimsak kahve kokusu cay yemek yapamiyorum zaten anneme sabah kahvaltiya gidip aksam yemek yiyp eve gidiyorum 12 hafta oluck artk insallah yavas yavas gecer
Lsbebisim Deletedmom137 Canım zararı olmaz ama artık kesmeye bak çünkü o tarz ilaçları kesmezsen sonuna kadar içmek zorunda kalıyosun. Bir iki hastanelik olursun ama bünyen alışır
Deletedmom137 Lsbebisim kuzu kesmek problem değil öyle böyle kusmuyorum mide asidim dilimi ağzımı yara yapıyor neler çekıyorum bir bilsen
Emk5341 Ipeku ilacın etkisi azalıyor o yüzden akşamları bulantı artıyor diye düşünüyorum. Valla herkes keyfini çıkar diyor ama bulantıdan dolayı hamilelikten hiç keyif alamıyorum. Hep bi bulantı halindeyim 🥺
Deletedmom137 Ipeku ilacın etkisi gittikçe oluyor canım bşey farketiim içtiğim saat yaklaştıkça başlıyor 24saat etkili galba😂😂😂