Deletedmom137 Kızlar bulantılarım 20.haftada olmama rağmen geçmıyor ilacı içmesem direk hastaneliğim bitanede işe yaramıyor bende iki tablet iyi gelıyor 😂 ama kafamada takılıyor zararı olurmu bebeğe acaba
inancin_annesi Deletedmom137 yok canım olmazmış bende sordum doktoruma, benm 16 haftada geçti sukurler olsun. 1 tane yetmıyordu ılk zamanlar aksam 2 tane almak gerek ztn. Sonra teke dusurdum derken bıraktım.
defnemila Deletedmom137 Kız aynı ben😂 30. Haftadayım içmezsem hastanelik oluyorum geçen kayınvalidemde kaldım yanıma almamıştım ilacı 2 gün zehir oldu bana hastanelik olduk🤣🤣
ilkbahar Deletedmom137 bana doktorum o ilacı verdiğinde akşam ikişer tane birden iççeksin demişti.. Bi kere içtim çok iyi geldi sonra başka ilaçlar da kullanmak zorunda olduğum için bebeğe çok ilaç yüklenmesi olmasın diye arada kullandım 🤷♀️ ama 14. Hafta şükür geçmişti bulantılarım...
Deletedmom137 inancin_annesi ya inan içmek istemıyorum bıraktım geçen çok kötü oldum direk hastanelik oldum hiç geçmıyor benimki ya tek içmeyide denedim kesmıyo beni🤣
Deletedmom137 Islim123 off sizdemi kaç tane içiyorsunuz beni nedense bitane kesmıyor çok korkuyorum 😬
Islim123 Deletedmom137 28 e kadar 2 sonra bire dusurdum hatta bulantim olmadiginda icmiyorum haftanin 3 gunu iyoysem digerleri bulantili oluyir maalesef
Deletedmom137 Islim123 bi zararı olmaz dimi 😔ay içim hiç rahat etmıyor ama içmesemde kusmaktan perişanım
Deletedmom137 defnemila ay geçen akşam eşim dedi sen bağımlı olmussun geçmiştir bulantıların dedi ay içmedim sabah iyi guzel kahvaltı ettik öğleden sonra film koptu gözümü hastanede açtım😂😂😂
Ftmgl4 Merhaba bende 5 ay kullandım ayni korkuyla doktoruma sordum gebelikte kullanabileceğin en zararsiz ilaç korkmana gerek yok demişti
Seymacandemirtasdemir27 Evet bende korka korka kullandım doktora da söyledim en zararsizi bu demişti geceleri uyumadan önce iki tane şeklinde kullanıyordum gün içerisinde çok rahattım sonra yavaş yavaş etkisini kaybetti başka ilaç vermişti doktorum.
Ylcnbsr Deletedmom137 bir zararı yok zaten yatarken 2 tane içiliyor bana öyle vermişti doktorum 30. Haftaya giriyorum üç gün önce bitti benimde 😊
NisaMomy Deletedmom137 olmaz canım merak etme bende bazı günler iki tane anca kesiyo ki ben 27 haftalık olcam hala geçmedi🤣 kızım inat olcak heralde