[silindi] Tugbacolak hangi sehirdesin ki yeni bir yazi yazalim hangi sehirdesiniz diye arkadas buluruz bende isterim
[silindi] Mervenur_kcbs ecet canim ama bir hafta ilerden geliyor benimki son adet başlangıcı 3 Ocak ama ultrason da 10 Ocaka göre hesaplanıyor
Mervenur_kcbs [silindi] geç döllenme vardır o zaman 10 Ocak işaretle istersen benimki mesela 9 Ocak son adet tarihim tam gidiyor günler
Mebos Tatlikuzum arada bi sancı vuru gibi oluyor sadece baş aşağı olduğu için kızım baya bi aşağı baskı yapıyor arada kasıklarıma sancı giriyor geceleri ama başka bir belirti yok malesef bendede
Sudenaz34 @Mervenur_kcbs vallahi bilmiyorum ya takvimde baktım oyle mavi tik gözukmuyor doktorum yaslı acba oda yanlışmış baktı soyledı diye düşünüyorum
H1z2a3 [silindi] aminn canım hayırlısıyla gelseydi de çok yoruldum ya 🙄 darısı başınıza inşallah zaman çabuk geçiyor valla
tugbaayaz [silindi] amin canım benim inşallah rabbim cümlemizin bebişlerini bizlere bağışlasın sağ sağlim kucağına alsın herkes kuzucuğunu inşallah 🤲🤲☺️
defnemila [silindi] 14 mayıs sata göre ama doktorum sen kendini 1-2 mayısa hazırla dedi :) 2 Mayıs benim doğum günüm erken gelicekse o güne denk gelmesini bekliyorum😂