_defnee [silindi] Erken Doğum riskim var ilaçlar işe yaramaz artık evde bekle dedi doktorum. Yatıştaydım evime geldim. Yalnız kalmıyorum hiç. Bekliyorum. Evet zaman gelip çattıkça korkma başladı bende fazlasıyla
[silindi] _defnee korkma diycem ama ben 8 haftalık hamileyim simdiden korkmaya başladım ama rabbim yardımcın olsun kolay doğum olsun ve en önemlisi sağlıkla gelsin meleklerimiz ❤️❤️❤️❤️
Tugbacolak [silindi] ☺️☺️ Keske yakınımdada bnle aynı zamanlarda görusebılcegım hamile bırılerı olsa hem kızıma sımdıden arkadas olurdu hem bana☺️
Mirayveannesi [silindi] 35+3um şuan 38de sezeryan olucam nasipse 25.26gibi olurdr tahminimce daha gün vermedi doktor
[silindi] Tugbacolak hangi sehirdesin ki yeni bir yazi yazalim hangi sehirdesiniz diye arkadas buluruz bende isterim
[silindi] Mervenur_kcbs ecet canim ama bir hafta ilerden geliyor benimki son adet başlangıcı 3 Ocak ama ultrason da 10 Ocaka göre hesaplanıyor
Sudenaz34 Şimdi kızlar 31+5nasıl anlarım dogumum bu ayda diye hesaplar isiniz benim yerime ben hesaplıyom yanlış cıkmıyor bıtane yaslı doktorum haziranda gelebilir dedi baya cok soyle mış yardımcı olursanız çok sevinirim
Mervenur_kcbs Sudenaz34 Bu uygulama gösteriyor die biliyorum takvime gir ay ay ilerle mavi işaretli oluyor zaten
spiker_anne [silindi] 36 haftaligim gece boyu sanci cektim sabaha karsi hastaneye gittim 82-100 arasi sancım var açılmam yok ev geldik öylece🤷♀️
hryoz spiker_anne yaaa ciddenmi bende sbaahtan beri fenalardayım acaba gitsemmi bi sancı falan cıkarmı diye düsündüm ama 36ken size bişi ypamayanlar 35+5 ken bana hic yapmaz 😂😂😂
tugbaayaz [silindi] amin canım benim inşallah rabbim cümlemizin bebişlerini bizlere bağışlasın sağ sağlim kucağına alsın herkes kuzucuğunu inşallah 🤲🤲☺️