Tugbacolak Ay-Bek etrafımdakı herkes sen normal doguramassın desede evet ☺️ ınsallahda kolaylıkda olur sımdılık gıdısat normal ama daha catı muanesı falan olmadım peki siz?
Tukec [silindi] Temmuz sonu ağustos başı. Ama Annesini bekletmeyip doğum iznine ayrıldığımda temennim 12 temmuz gibi gelmesi, hayırlısı ile 🥰🥰🥰🥰
Ay-Bek Tugbacolak ben de öyle istiyorum ama daha ben de çatı muayenesi olmadım doktorum 37. Haftada çatına bakacağız dedi ondan dolayı da korku var :)
Mervenur_kcbs [silindi] geç döllenme vardır o zaman 10 Ocak işaretle istersen benimki mesela 9 Ocak son adet tarihim tam gidiyor günler
hryoz spiker_anne yaaa ciddenmi bende sbaahtan beri fenalardayım acaba gitsemmi bi sancı falan cıkarmı diye düsündüm ama 36ken size bişi ypamayanlar 35+5 ken bana hic yapmaz 😂😂😂
spiker_anne hryoz ayy canım bana ebeler bi bağırdı niye evde sancı cektin diye hic belli olmaz açilman falan olur tedbir amacli git eger sanci cikarsa çatala alip bakarlar bugun valla gelen giden çatala aldı beni Allahtan dogurmadan geldim 😂😂😂
Bdee07 1 mayıs diyor doktorumuz çok şükür haftamızla uyumluyuz 😁😁😁 bebişimiz kız Nisan ortasından snra hazırda beklicez 🤗🤗🤗 erken geliyormuş kız bebekleri bakalım