Sevdiss_17 Kbr_71 ilk 289 iki gun sonra 730 du sonrada baktirmadim 4 gun once keseyi gorduk bu hafta kalp atisi icin gidicem
ElifMnll Nuriay kuzum inan benim yumurtlamam patlak vermşti testte T çizgisi benimde almş başını gitmişti hemde geç döllenme 30. Gün yumurtlama gördm benn bir daha yumurtlama olması mucize gibi bişey 😅
ElifMnll Sevdiss_17 yaaa kuzum senin yazman yeter Allah razı olsun umut oldunuz bana inşAllah güzel haberler vermek nasip olsun bugün aynı saatte ovulasyon yapıcm yarnda Nasip olursa gebelk testi inşAllah mucize olur inşAllah🥰
Sevdiss_17 ElifMnll bana saat 12 bucuk ugurlu geliyo gibi hissediyodum bugun yap sen eger koyu cikarsa gebelik testi yap 😋
ElifMnll Sevdiss_17 kuzum gene aynı çıktı ovulasyon testi ama aynı koyulukya yani🤷♀️ Ondan fazla koyulaşma yok adete 4 gün kaldı yumurtlamanın 10. Günü
ElifMnll Resim yüklemek çok zor oluyo kuzum yani 15 marttta benim yumurtlamam T çizgisi C den kop koyu şekilde çıkmıştı , geç yumurtlama oldu bu ay 30. Gün yumurtlama gördüm yani
Sevdiss_17 ElifMnll canim benimde ayni koyulukta cikti atarmiskn bi testi yani oyle t kopkoyu cikmadi
ElifMnll vuslatim34 kuzum belirti derken gögüs ağrım var ama bu adete yakında oluyor birde kasık ve bel ağrısı kasıkta batma oluyo ama ara ara öyle pwk belirti dencek bişey yok 🤷♀️ senin
vuslatim34 ElifMnll benimde sadece göğüs ağrım var başka bisey yok .Geçen ay baya kasik ağrım olmuştu 🙄