ElifMnll Aynen kuzum , kızlar buradan neden resim yükleyemiyorm başka sitlerede yükleyip url almak istemiyorm neden olmuyo😔
ElifMnll İnşAllah kuzum yarn 11. Gün varsa çıkar dimi yoksa bekliyimmi cumaya kadar oof beklemek çok zor 🙈
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep bence onda birşeyler var gibi ama 😍 en azından bi iki gün daha beklese hcg daha iyi artar o hayalini kurduğumuz kıpkırmızı iki çizgiyi görür 🥰🥰 benim 12.günüm
Ozlemzeynep DuhaninAnnesi yapsın yapsın çıkacak onda 😍🙊🙊 sende bekleyebiliyorsun bekle ama yapsan çıkar sabırlı insansan bekleyebilirsin 😍
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep 8.gün negatif gördüğüm için hevesim kaçtı galiba aslında o kadar sabırlı değilim 🙈
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep dimi baya erken davranmışım acaba yarın sabah mi yapsam yoksa cuma sabahı mi daha garanti olur 🙈 kadın bana çatlamadan say demişti herkes yumdan sayıyor
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep ovu çok az kaldı elimde 2 3 tane direkt hcg yapayım diyorum ama çok kararsız kaldım 😂
DuhaninAnnesi Ozlemzeynep hayır 14pik yapt i hemde öyle böyle değil aşırıydı patladı test resmen @Ecmelbeyza görmüştü 😂 15mattta biraz silinmişti ama tam değil 16da tamamen silindi. Hangisinde çatladı bilmiyorum ama 😂