ElifMnll Allah razı olsun kuzum yarın tekrar yapıp atacağm inşAllah ilk gebelğm kalbi durdu ama yumurtlamanın 11. Günğ öğrenmştm bende gebelğmi perşembe günü 11 gün sabırsızlanıyorum inşAllah canım seni görünxe umut oldun bana acabamı dedim 😊
Sevdiss_17 ElifMnll suan 6 haftalik benim yavrum bence sendede var adetin duzenliyse gebelik gibi 5. Gunu silik cikti 4. Gunu daha net iki gun kala bildgin pozitif doktor gayet uyumlusun adet tarihne dedi bence var sendede bugunde yap bakalim nasil cikacak tesyin sabah uyku sersemiydin odaklanamadim fazla ksuura bakam 😂
Ebaki ElifMnll canım adetlerin duzenliyse hamilesin buyuk ihtimal ama yumurtlama da olabilir sen yarın tekraryap bakalım koyulasma olucak mı
ElifMnll Kuzum yumurtlamayı çok net şekilde 15 martta gördüm çatlamayadı gördüm bugün 12 yi geçti adetime 4 gün kaldı yumrtlamadan 10 gün geçmiş oldu bakalım hayırlısı inşAllah 😊
DuhaninAnnesi ElifMnll yaaa 15 mart mi 🥰 hadi hayırlısı bende 14te pik gördüm 15martta devam edip 16da çatladı ay inşallah hamileyizdir 🤲🤲🤲
vuslatim34 ElifMnll hayır canim yapmadim çünkü elimde artık test kalmadı.Erken gebelik testi yapacağım inşaAllah yarın 😍
vuslatim34 Ozlemzeynep yok kuzum yapmadim test yok elimde .Erken gebelik testi yapacağım inşaAllah yarın
Nuriay Bus_ak18 canim şimdi benim yumurtlama 17 18 ci gun oldu 2 gun surdu yani 19 cu gun catladı 20 ci gun tekrar bi test yaptım boyle cikti acaba 2 ci yumurtlama ola bilirmi dedik kizlarla saat 2 3 gibi tekrar yapicam bu gun 21 ci gun bakalim ayni koyuluktami yine işte boyle bak Bunlarda yumurtlama olan gunlerim Budaa çatlama Ama 20 ci gun yani dun tekrar yaptigimda koyu baya işte yukarda 20 ci gun
Bus_ak18 Nuriay ya tekrar yumurtlama olcak yada gebelik var inşallahh kuuzmm yapmaya devam et bakalm testi koyulaşcakmı
ElifMnll Nuriay kuzum inan benim yumurtlamam patlak vermşti testte T çizgisi benimde almş başını gitmişti hemde geç döllenme 30. Gün yumurtlama gördm benn bir daha yumurtlama olması mucize gibi bişey 😅
Nuriay Bus_ak18 canim gebelik olamaz bence çunki 17 18 de yumurtlama olmus ondan once hep silik hep silik 19 da çatladı yumurta 2 3 gun icinde gebelik olamaz ki dimi ? Yine adetime 2 3 gun kala olsaydi belki ama sencede yumurtlama dimi ?
ElifMnll Sevdiss_17 yaaa kuzum senin yazman yeter Allah razı olsun umut oldunuz bana inşAllah güzel haberler vermek nasip olsun bugün aynı saatte ovulasyon yapıcm yarnda Nasip olursa gebelk testi inşAllah mucize olur inşAllah🥰
Bus_ak18 Nuriay bilemiyorum ki canım ama yumurta çatlayınca baya silikti tekrar koyulasmaya baslamıs tuhaf yani. Daha bsy söylemek için tabiki erken ama teste devam et bakalm merak ettim☺☺
Sevdiss_17 Kbr_71 ilk 289 iki gun sonra 730 du sonrada baktirmadim 4 gun once keseyi gorduk bu hafta kalp atisi icin gidicem
vuslatim34 Ozlemzeynep inşaAllah canim gerçekten hiç çift çizgi görmedim. Bu ayda olmadı gibi hiç belirtim yok.O yüzden yine hüsran olacak diye biraz daha beklemek istiyorum 🌹