[silindi] Damia ya bende de var o bak gülme ama internete fiyatlarina baktim ultrason icin alsam surekli bakardim kalbini dinlerdim sonra dedim ki bu hormonlar insanı ne hale sokuyor 🤣🤣🤣
Ruzgarperisi [silindi] ay inşallah.saglikli bu şekilde kucagimiza alalım 🙏 çabuk geçsin zaman onu öpmek koklamak için sabrsizlaniyorum.
Ruzgarperisi [silindi] sağlıklı olsunda .ama eşimde bende ilk bebeğimiz erkek olsun istiyoruz . Tabi kıza da karşı değilim.ikiside evlat. Allah'ım.hangisini nasip ederse artık
Masalin_annesi [silindi] aynı ben 18 aylık bebeğim var 8 haftalıkta hamileyim ☹️ Herşeyden tiksiniyorum elimi kolumu kaldıracak halim yok
[silindi] Masalin_annesi bende aynıyım canım benim kızımda 19 aylık 🙄 çocuğuma karşı da kendimi kötü hissediyorum
[silindi] [silindi] iyim iyim diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ama iyi olucaz geçicek bu günler inşallah bebeşimiz iyi olsunda bide cildim kupkuru olmaya başladı kızlar sürekli istifra ediyorum ya ondan susuz mu kaldı vucudum anlamadım
[silindi] [silindi] vallaha bilmiyorum kuzum ilk hamileligim hic birsey bilmiyorum dr sor istersen ❤️❤️❤️
Ruzgarperisi Aslihansan benimde 12 Ekim doğum günüm. Bebegiminde doğum tarihi 19 Ekim gibi görünüyor. İnşallah doğum günüme kadar doğar bana en güzel hediye olur 🙏👼☺️
Aslihansan Ruzgarperisi benimde 7 ekim doğum günüm bebeğim 14 ekimde doğacak bende erken doğsa da bana doğum günü hediyesi olsa diyorum 🙈😂
Hashasim2020 Ruzgarperisi ayyy benim de doğum günüm 12 ekim doktor tahmini 21 ekim dedi bebeğin doğumuna ne tesadüf 😍
Ikranurrrrr Mide bulantım halsizliğim benim de çok var ya ağzımdan atmıyorum ama yine de bulantı beni çok rahatsız ediyo inş en kısa zamnda geçer bende çalışıyorum çok zor
[silindi] Ikranurrrrr evet banada en kuvetli ilacı verdi onun bile istifra ettim zofranın madili onzly bişry galiba geçicek tek umudum o 🤗
[silindi] Mathteacher sorma ya catliycam en cok cinsiyetini birde icimde hareket etmesini merak ediyorum karnimda bi saga bi sola gidisini insallah ❤️❤️
[silindi] Aysem_80 insallah duyarsın bende gecen hafta carsamba duydum cok guzel bi duydu korkmuş bi kedi gibiydi kalbi tıkır tıkır tıkır o kadar güzeldi ki iki gözümün çiçeği 🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mathteacher [silindi] dün ramzi teorisi diye bişey duydum ultrasyon foto varsa yollasana tahmin yapayım ?