[silindi] Aysem_80 insallah duyarsın bende gecen hafta carsamba duydum cok guzel bi duydu korkmuş bi kedi gibiydi kalbi tıkır tıkır tıkır o kadar güzeldi ki iki gözümün çiçeği 🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Aysem_80 [silindi] aayyy ne güzelll Rabbim bizede o günü nasip etsin inşallah hayırlısı ile bizde duyarız haftaya 🥰🥰
Aslihansan [silindi] aynen bizde merak ediyoruz tabi kız yada erkek ayrım yapmıyoruz eşim erkek hissediyo ben kız bakalım hangimiz kazanacak 😂
[silindi] Aslihansan eşler hep erkek hisseder zaten benimkide aslan gelicek aslan diyor ben kızınca tamam tamam prenses gelicek presnses diyor 🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️
Aslihansan Ruzgarperisi benimde 7 ekim doğum günüm bebeğim 14 ekimde doğacak bende erken doğsa da bana doğum günü hediyesi olsa diyorum 🙈😂
Ruzgarperisi Aslihansan hadi bakalım inşallah. Bizim ufakliklar doğum gününden önce gelirmi acaba bekliyip gorucez 👼🙂🙈🙏
[silindi] Masalin_annesi bende aynıyım canım benim kızımda 19 aylık 🙄 çocuğuma karşı da kendimi kötü hissediyorum
Aslihansan [silindi] bizimki şimdiden erkek ismi bile düşünmüş o kadar alıştırdı kendini 😂😂 inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ben erkek çocuğu ayrı kız çocuğu ayrı seviyorum 🤩
Havvabuzoba Aslihansan ya ne güzel benim eşimde kız çocuklarına çok düşkün kız bekliyordu çarşamba günü kontrole gittiğimizde %70 erkek dedi doktor ve eşim çok üzüldü çok kötü oldu 😁 gözlerime baktı niye kız değil diye 🤣
[silindi] Aysem_80 insallah cnim duyucaksin bak gör küçücük kalbinin sesini nasil korka korka atıyor 😣😣😣😣❤️❤️❤️
[silindi] Ceylan12334556789 ay sanki bende 39+5 falan gibi konustum daha 8 haftalık ya ama simdiden çok çektirdi bana 😒😒❤️
Aslihansan Havvabuzoba yaa hayaller hayatlar malesef 😂 sanırım eşim bana ben demiştim bakışı atıcak beni bile ikna etmeye başladı erkek olduğuna 🙈
Busrayiilarslan Havvabuzoba bizde kiz istiyoruz esimle hatta ailecek 😊 11+4 gecen hafta doktor erkege benziyor dedi. Haftaya sali tekrar gidicem bakalm ne diyecekler 😊
Havvabuzoba Aslihansan ya inşaAllah hem istediğiniz bende hayırlı sağlıklı evlat olsun birimde cinsiyet değişir mi bilmiyorum ama diğer ay bakalım ne diyecek doktor eşim kötü olunca sanki kendimi suçlu hissettim 😁 herkes kız diyordu çünkü