Aslihansan [silindi] valla öyle daha 2. Aydayız 😅 ben 4. Ayda cinsiyetini kesin öğrenirsem başlarım dayanamam 🙈
[silindi] Aslihansan ay evet ya çok merak ediyorum acaba kızmı erkekmi hangisi olursa olsun kabulumuz esimde bende sağlıklı olaun diyoruz ama icime kiz doguyor bilmiyorum rabbim ikisinide nasip etsin 😘💙
[silindi] nurcakir58 şükür et canım ben 8 haftalık hamileyim keske 20 haftalık olsayidm yada hemen dogum yapsam 🤣
Hamileyim11 Damia bende fitil kullanıyorum canım doktor rahimde bişey olmadığını söyledi 2 gün damla şeklinde geldi şimdi kesildi çok şükür kan sulandırıcı kullandığım için olabileceğini söyledi
Damia Hamileyim11 kesilmiş ne güzel imkanın varsa bol bol yat dinlen kuzum kanama riski olanlarda ayakta durmak yorulmak tetikliyor allah korusun
Hamileyim11 Rumit bende aynıyım canım progestanı fitil olarak mı kullanıyorsun bide kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum bende
Rumit Hamileyim11 ağızdan alıyorum yatmadan önce. Oksapar iğne vuruluyorum bir de. Salı günü ilk kez ultrasona girdim. Elhamdulillah iyiydi. Zaman geçmiyor sanki
Damia [silindi] benim gibi sabırsız biri daha😂bende kolayını bulsam eve ulrason cihazı alıp hergün kalbini dinleyip bebeğimi göresim var 😂 görmemişin çocuğu olmuş misali 🤭😁
Aslihansan [silindi] aynen bizde merak ediyoruz tabi kız yada erkek ayrım yapmıyoruz eşim erkek hissediyo ben kız bakalım hangimiz kazanacak 😂
Merve2304 [silindi] 8+5 mide bulantısı halsizlik yatmaktan bıktım 12.hafta gelsin diye gün sayıyorum. İnşallah bulantım azalır enerjim yerine gelir amin 🙏😊
[silindi] Merve2304 doyasiya yemek yemeyi su icmeyi bide gezmeyi cok özledim yeter evde sıkıldım 2 aydır kafamı kaldiramiyorum
[silindi] Damia ya bende de var o bak gülme ama internete fiyatlarina baktim ultrason icin alsam surekli bakardim kalbini dinlerdim sonra dedim ki bu hormonlar insanı ne hale sokuyor 🤣🤣🤣
[silindi] Merhaba 12 hafta 11+4 ama çok bulantı kusma devam bide artık cildim sapsarı oldu soldum resmen😔
[silindi] [silindi] iyim iyim diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ama iyi olucaz geçicek bu günler inşallah bebeşimiz iyi olsunda bide cildim kupkuru olmaya başladı kızlar sürekli istifra ediyorum ya ondan susuz mu kaldı vucudum anlamadım