[silindi] 7+3 halsizlikten kırılıyorum resmen bir de daha küçük bebeğim var hem o hem hamilelik yoruyor kızımı yatırınca bende uyuyorum gece en geç 12de uyuyoruz 🙄
Masalin_annesi [silindi] aynı ben 18 aylık bebeğim var 8 haftalıkta hamileyim ☹️ Herşeyden tiksiniyorum elimi kolumu kaldıracak halim yok
Mervenur_kcbs 8+1 bende sürekli yatmak istiyorum Evi hiç toplamak istemiyorum hep yatmak istiyorum ya 😑
[silindi] 2 aydır doğru düzgün yemek pismiyor evde yapamiyorum çok kötüyüm sürekli kahvaltı yapıyoruz eşim zayıfladı 😂😂
Ruyaaa [silindi] bnm 16 aylk kizim var yuruyor, hergun evde 3 cesit yemek pisiyor kocam yemese kizim yiyor mecbur hergun ev supurup siliyorum cunku kizim surekli hareket halinde :(
sinemoguz 10+4 bende de akşamları mide bulantısı ve mide agrısı başlıyor. Onun dışında birde halsizlik oluyor.
Aslihansan [silindi] Evet hemde doğum günlerimizin arasında 1 hafta olacak annesiyle aynı ay doğacak miniğim 😂❤️
[silindi] Aslihansan ya cok guzel masallah senle benim yolum uzun canim daha cooooookkkk var doguma alisverise ne zaman basliycaksin canim
Ruzgarperisi Aslihansan benimde 12 Ekim doğum günüm. Bebegiminde doğum tarihi 19 Ekim gibi görünüyor. İnşallah doğum günüme kadar doğar bana en güzel hediye olur 🙏👼☺️
Sevinc3619 10+0 halsizlik dışında şikayetim yok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Damia Hamileyim11 canım ben 8+4 üm suan ve 3 hafta boyunca rahim içi kanamam vardı fitil iğne ne varsa kullandım 2 hafta wc dısında hiç kalkmadan yattım ve şükür bugünkü muaynemde kanama alanımın tamamen yok oldugunu öğrendim.
Hamileyim11 Damia bende fitil kullanıyorum canım doktor rahimde bişey olmadığını söyledi 2 gün damla şeklinde geldi şimdi kesildi çok şükür kan sulandırıcı kullandığım için olabileceğini söyledi
Aslihansan [silindi] valla öyle daha 2. Aydayız 😅 ben 4. Ayda cinsiyetini kesin öğrenirsem başlarım dayanamam 🙈
Yslgz 7+2 bulantısız geçiyor çok şükür ama halsizlik var yemek yapmak istemiyorum yatasım geliyor sürekli
Rumit 9+3 benim de. Daha önce 3 düşük yaşadım. O yüzden hem iğne hem Progestan kullanıyorum. Korku endişe peşimi bırakmıyor. Mide bulantısı iştahsızlık hazımsızlık kasık ağrısı yorgunluk hepsini yaşıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hamileyim11 Rumit bende aynıyım canım progestanı fitil olarak mı kullanıyorsun bide kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum bende