Minikbirkalp dorukcuum 17 martta kontrolümüz var inşallah öğrenicez rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah cnm 🤲 beklemek insanın canını sıkıyor bu güzel birşey olsa da hemen öğreneyim istiyor insan heleki benim gibi sabırsız biri isen günler geçmez 😊
dorukcuum Deletedmom386 arada bi hata veriyor bende anlayamadım ama sizde bizim için bir avakadosunuz 😂😍
Sinem92 dorukcuum çabucak geçiyor zaman ne ara bu kadar büyüdü anlamadım bile 🥰 inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🙏🙏
Asl_93 dorukcuum biz havuç olduk 🥕🥰 20+4 🙈 benim minik oğlumla gün sayıyoruz yarıyı geçtik çok şükür 🙏🏼🤲
dorukcuum Asl_93 maşallah size 😍 insan böyle güzel şeyleri okuyunca mutlu oluyor sağ salim kucağınıza da alırsınız inşallah 💖
dorukcuum Gizem3410 ayy sizin de az kalmış Allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍💞
dorukcuum RuzgarsMommy hadi bakalım hayırlısı insan ister istemez heyecan yapıyor hangi meyve olucaz ki diye 😂😂
Gzdnr2113__ dorukcuum 14+2 elma kadarız suan teyzeleri siddetli mide bulantısı rahat vermesede kızmızı olacagını ögrendik bugün🙏Allah isteyen dileyen bekleyen gönülden dua edip yakaran herkese versin🙏
dorukcuum Gzdnr2113__ amin inşallah canım benim maşallah size bebiş sağlıklı olsun da mide bulantısıyla biz başa çıkıyoruz benim de öyle uykularımdan uyandırıyor yine de çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 😍🤗💞