dorukcuum Minikbirkalp geç olsun güç olmasın demişler Allah'ım bir kere şahit oldum utangaçlık meselesine çok güzel ya maşallah benimki de pek arsız olacakmış gibime geliyor ultrasonda kendine doğru iyice kaldırmış bacağını 😁😁
Minikbirkalp dorukcuum fazlada geç olmasın ama ya biran önce öğrenelim bizde sabırsızlanıyorum ben çevremdeki herkes kız hissediyorum diyor hayırlısı rabbim önce sağlık versin kız erkek hiç fark etmiyor
[silindi] dorukcuum şuan 8 haftalık hamileyim 2 aylık mı oluyor yoksa 3 aya mı giriyorum anlamadım ya ilk gebelik 😂
dorukcuum [silindi] benimde ilk gebelik ama anladığım kadarıyla 8 hafta 4 günlükken 2 aylık oluyoruz canım 😊
dorukcuum Merve_kucuk ayy sizin de çok birşey kalmamış maşallah size de Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin prensesi 😍😙
dorukcuum 1Anne_ Maşallah bende dakika sayıyorum gece 12 olmadan programı kontrol etmeden yatamıyorum valla Allah yanımızda uyuduğu dakikaları saatleri saymayı nasip etsin inşallah 🤗😍
dorukcuum Minikbirkalp siz öyle yazınca benim de içime direkt kız doğdu hem de kızlar biraz utangaç olurmuş diye duymustum biran önce öğrenirsiniz inşallah bende çok sabırsızlanıyorum valla ne yalan söyleyeyim 😅🤗
dorukcuum Sinem92 maşallah size de insan böyle gördükçe biran önce büyüsün diye sabırsızlanıyor hayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınıza 😁😍
Minikbirkalp dorukcuum 17 martta kontrolümüz var inşallah öğrenicez rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah cnm 🤲 beklemek insanın canını sıkıyor bu güzel birşey olsa da hemen öğreneyim istiyor insan heleki benim gibi sabırsız biri isen günler geçmez 😊
Sinem92 dorukcuum çabucak geçiyor zaman ne ara bu kadar büyüdü anlamadım bile 🥰 inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🙏🙏
dorukcuum RuzgarsMommy hadi bakalım hayırlısı insan ister istemez heyecan yapıyor hangi meyve olucaz ki diye 😂😂