Tatlisannedilekk dorukcuum inşallah cnm, Allah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻🤗
dorukcuum Asl_93 maşallah size 😍 insan böyle güzel şeyleri okuyunca mutlu oluyor sağ salim kucağınıza da alırsınız inşallah 💖
dorukcuum Gizem3410 ayy sizin de az kalmış Allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍💞
dorukcuum Gzdnr2113__ amin inşallah canım benim maşallah size bebiş sağlıklı olsun da mide bulantısıyla biz başa çıkıyoruz benim de öyle uykularımdan uyandırıyor yine de çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 😍🤗💞
Gzdnr2113__ dorukcuum doktor ayın 12 sinde yatış verdi bana burda hastane cok yogun 30yasındayım böyle bir bulantı. Ne gördüm ne duydum. Allah benim gibi olanların yardımcısı olsun
DilekBodurr dorukcuum şuanda muzuz normalde ama 5 gün önde gittiği için bir havuç büyüklüğüne gelmiş olabiliriz 😂
dorukcuum Gzdnr2113__ Amin inşallah bende söyledim doktoruma ama önemsemedi herşeyde midem bulanıyor halâ yemek yiyemiyorum kilo almam gereken haftalarda 4 kilo verdim bakalım hakkımızda hayırlısı ❤
Minikbirkalp Mineberna yok ya malesef öğrenemedik kordonunu bacak arasına alıp bağdaş kurmuş doktor göremedi göstermiyoruz utangaç biraz bizim ki galiba 17 martta gidicem inşallah öğrenirim çok merak ediyorum sizin belli mi cinsiyetiniz