Merhaba ben de bugün ilk dozu yaptırdım 19+3 günlüğüm. Bir ay sonra da ikinci doz için ebe çağırdı. Biraz kolunuz sızlıyor o kadar sizi ve bebeği etkileyen bir durum yok yani.🌸

Buse91 Teşekkür ederim Ağrı sızı sorun değil bebeğime birşey olmasından korkuyorum sadece ama içimi rahatlattınız sağolun 😊

Eda7776 ben bu sabah oldum canım. Hicbi acı vs yok sabahtan beri sadece yeni yeni içten hafif bi agrısı var. 21. Haftamdaym sağlık ocagından aradılarda gittim. Ama önce bi ugra sağlık ocagına kaydınk actır onlar seni yönlendirir zaten

Eda7776 doktorum 20. Haftamda istedi. Eğer sağlık ocağı arar çağırırsa gitme 20 haftadan önce dedi.bilgine canım

Eda7776 ikinci gebeliğim, 3 doz vurdular sağlık ocağında, hiçbir sorun yok sadece ilk gün kolun ağrıyor aşıdan ve ıslatmamaya dikkat ediyorsun.

Eda7776 ben 20 de ilk dozu 24 de ikinci dozu olmuştum. Sağlık ocağı aşı kartıyla tarih veriyor zaten canım.

Eda7776 20. haftamda yaptirdim. 2 gun kol agrisi oldu gunluk islerimi yapabildim. Yine 2 gun bebegin hareketleri zayifti, normalde cok hareketli bebegim, ama o 2 gunu atlattiginizda hersey yine normale donuyor. 24. haftadada 2. dozumu vurunacagim