Hanımlar 12+2 haftalığım daha öncesinde yaptırmadım nezaman yaptırmaylım tetanos aşısı ???
Tetanos yptıranlar var mı???😳
Eda7776 20 ve 24 haftalarda canım 20 de ılk dozu 24 te 2 dozu olucaksın
Eda7776 eğer yaptıracaksan sağlık ocağına git orda zamanını söylüyorlar. Zaten hamileliği de sağlık ocağına bildirmen gerek
Eda7776 sağlık ocağınızla görüşmeniz en mantıklısı ben 17.haftamda ilk dozumu vuruldum 21.haftada da ikinci dozu vurulacağım
Ben bu aşıdan korkuyorum açıkçası ağır gelir diye çok kararsızım zamanı gelince olsam mı diye 😳
Eda7776 kadın doğum doktoruna sor iki doz mu tek doz mu vurulucam diye iki doz derse 20. Haftada felan yapıyolar diğerini 24-25 de yapıyolar. Tek derse 25 lerde yaparlar
Anladımm hanımlar çok teşekkür ederim bilginiz için ☺️💕
Eda7776 Bende bugün oldum 20 haftalıkken çağırıyorlar bide bana 24 haftalıkken gel dedi canım
- Hafta ve 24. Hafta
Bende dun yaptirdim normalde 19.haftadaydi ama aksadi baay 22 haftaligiz ağriyo valla 😆
Eda7776
Sağlık ocağındaki ebeler sana bilgi verir zaten geçen hafta oldum 21 haftam da 2 hafta sonra 2 inci dozu olucam
Eda7776 sağlık ocağında dün yaptırdım 19. Haftada çağırmışlardı beni ikinci doz için de bir ay sonraya çağırdılar zamanını onlar söylüyor
Eda7776 dun yaptırdım korktuğum kadar değilmiş dün bisey yoktu bu gün biraz agriyo sadece 20 haftalik hamileyim bu arada
Ben 21 ve 26. Haftamda yaptırdım 🤷🏻♀️
İlkini yaptırdım ikincisini yaptırmak istemiyorum kolum çok ağrıdı🤦♀️