Nuriay AyaYlmazYldrm Tnskmn __birafitap__ Mavi87 Sxbmd AyaYlmazYldrm A_C_04 Kızlar diyoki ocak 24 son adet tarihim 10 gun gecikti adet olmadim 5 6 tane gebelik testi aldim ama hepsi pozitiv çiktı doktora gitdim ulturasonla bakti hiçbisey yok dedi hamile degilsin adete az kala gebe kalmış ola bilirmiyim..... diyor kizlar bende azerbaycanliyim bu arada kizin betasina bakmamişlar bizde cogu zaman betaya bakmazlar arkadasima da oyle yapmiştilar dediler bebek yok ama test de çift çizgi megersem borudaymiş henuz rahime duşmemiş 1 2 hafta sonra goruldu ulturasonla
A_C_04 Sxbmd evt cnm hamileyim 😊😊bugün adet günüm sağlık ocağına gittim bugün idrar testi yaptım pozitif kan verdim pazartesi günü çıkıcak sonuç ❤❤
Tumurcuq Qalya98 canim sen qan analizi ver uzide cox tezdi belke qanda cixavaq bilmek olmaz Allahin işinini..ve inşAllahki hamilesen...beledeki mende 1 ci hamilelymi aybasya yaxin qalmsam
Sxbmd A_C_04 tebrikler 😊 belirtin falan var mı?benim yarın adet günüm,ama testler silik çıkıyo,yorgunluk,uyku halindeyim bütün gün,bi de keskin adet ağrım gelip gidiyo
A_C_04 Sxbmd ahh o ağrı bendede oluyor ya nasıl bir sanci arasira oluyor bi kaç saniye sürüyor tekrar geçiyor vebuyumak istiyorim😄😊🌸
Qalya98 birde qizlar hekim dayim qizina falekular yetismir deyib qorxulu seydimi yeni mualicesi olurmu usaq qalabilermi yenede
Tumurcuq Qalya98 hə canim menmde falekularmi hekim yetsdrmsdi mualceyle iyneyle..ve mumkundur tebiki...yaxsi bir hekme getsin
Sxbmd Qalya98 niyə olmurki,məndə polikistozdu,folekulum klomen dermanıyla yetişir,yəni narahat olası birşey deyil 😊
Nuriay Qalya98 bacican menim padruqamda da ele olmuştu testler pozitiv cixirdi ancaq uzi deyir hecne yoxdu sen deme borudaymiş hele matkaya duşmuyubmuş 2 hefte zad sonra getdi hamile idi sende de 100 faiz eledi cunki hamelik olmasa test hec zaman pozitiv ola bilmez mumkun deyil ozde 5 6 si birden
Qalya98 M_agayeva he can mende bayaq inu sorucmaq isdeyirdimki ay basiya. dogru hamile qalmaq olurmu normalda olmur deyirler ona gore sorucdum can