Sevdiss_17 Qalya98 kuzum konuyla alakasiz bi yorum yaptim ama insallah bu yazdiklarimi anlarsin senin yaotigin butun testlerde hemen mi cikti cizgi bekleyipmi cikti benim 6 tane gebelik testim bekledikce siliklesmisti ama hamile degildim eger hemen ciktiysa buyyj bi ihtimal hamilesin
A_C_04 Sxbmd ahh o ağrı bendede oluyor ya nasıl bir sanci arasira oluyor bi kaç saniye sürüyor tekrar geçiyor vebuyumak istiyorim😄😊🌸
Sxbmd A_C_04 aynen bende de adet ağrısı hissettiğim an akıntıma bakıyorum😀bende normalde adet ağrısı olduğu ilk gün adetim sökülür zaten,ondan önceki günler ağrı falan olmuyor,ama şimdi yok kaç gündür keskin adet ağrısı gelip geçiyo
Sevdiss_17 Qalya98 1 2 dakikadan sonra coktiysa vardir insallah ilk 5 dakika onemli peki doktor rahim kalinlasmis falan demedi gun verdimi bidaha gitmen icin birde kan verme gibi durumun varsa ozel falan yokmu ver icin rahatlasin turkiyem kurban olurum kafamiza estikce beta baktiriyoruz 😂😂
Nuriay A_C_04 evet bazi yerler bakiyo bazi yerler bakmiyo bakude bakiyolar ama memleketde çokta bakmiyolar mesela ben tedavi gorecegim icin doktorum mutalaka yaptir gebe olmadigindan emin olayim dedi yaptirdim ama burda hamile kalanlarin 100 de 80 i beta hcg vermiyor yani doktorlar soylrmiyor yaptir diye insanlarda çok bilmiyor dogrusu
Qalya98 qizlar birde mende agrilar coxdu ay basi agrisi kimi 1heftde olar amma urek bulanma yoxdu esada geceler uzanada agriyiram hemde ayaq yoluna tez tez cixiram amma yanqi hissi var oda tezece olub
Sevdiss_17 Qalya98 ya cok tatlisin 😍😍 yanma varsa enfeksiyondur kuzum mide herkeste bulanmaz benim hci bulanmadi ona takilma ama oburleri hem gebelik hem adet belirtisi
Nuriay Qalya98 baci beta hcg qanda olan hamilelim analizidi yeni qan verirsen orda 100 faiz bilonir hamilesen yoxsa yox bizde xq anizidi adi turklerde betahcg
A_C_04 Sxbmd bnmde normalde adetime bi kaç gün kala çok hafif sızlar ama bu sefer farklı şekilde oluyor Normalde adet olacağım zmn aşırı karın ağrısı olur . Şimdiki de aynı önceden yaşadığım adet sancısı gibi çok ağrıyor ya ama Allahtan çabuk geçiyor 😅
Qalya98 Sxbmd can yangiya gore mualice almisdim mende guclu soyuxlatma vardi arada ele yanqi olur mende
Sxbmd A_C_04 yaptığın testler duruyor mu?yoksa atmışsın,atmadıysan fotoğrafını atsana buraya.Ben cumartesi gidicem kan vermeye adet olmazsam
Papatyaa00 Adetinden 10 gün geçmiş 5 tane test almış 5i de çift çizgi ama doktor hamile değilsin demiş yine de hamile olabilir miyim 😁inşallah doğru anladım kan testi mi yaptılar sana