sdnrkya NurEto belli mi olur belki de adete yakın hamil kaldin ancak çok yeni çıkmıyor bekle canım biraz daha rabbim guzel hayırlı haber almanı nasip etsin
Oozzee Minik95 bende PKOS var, düzenli adet olmuyorum. Yumurtladığımı anladığım günü değerlendirdik eşimle. Yumurtladıktan sonra 11. gündü dün, eve gelince test yaptım çıktı.
Songulkls27 NurEto yazışmıştık geçen sizinle yapıcam diyorsunuz negatif çıktı demek 🤦♀️. Ya benim başıma da ne geldi başkası yazsa inanmazdım sabah test yaptım on dk için de silik ama net ikinci çizgiyi gördüm koşa koşa sağlık ocağına gittim kan verdim eve geldim ikinci çizgi kaybolmuş şaka gibi 🧐
Fuliaa90 NurEto benımde reglım 1 gün gecikti test cok net negatifti 3. Gün oldu ve cıktı eger olmassanız tekrar deneyin bende ılk aa degilim demistim tabi heveslendırmek istemem ama yinede boyle olabılıyor
Aykal NurEto canım hiç üzülme adetin gecikince tekrar dene bende senin gibi 3.günde yaptım negatif gecikmenin 7.günü yaptım pozitif 🙂
Songulkls27 NurEto ay bilmiyorum ama çok üzüldüm gerçekten😔. Negatif çıksa üzülmezdim ama önce görüp sonra kaybolunca hayal kırıklığı oldu. https://imgyukle.com/i/n4VPro bak böyle çıkmıştı
Aryaziya35 NurEto sıkma canını üzülme kafada takma bakarsın tam güzel Bi anda sürpriz yapar sana ümidinide kesme sakın
NurEto Aryaziya35 inş kuzum ümitlenmiyim diyorum her ay ama elinde olmuyor insanın pazartesiye kadar olmazsam adet söktürücü yazdırır ım
Songulkls27 NurEto böyle durumlarda daha çok üzülüyor insan. Olsun en azından gebe kalabildiğini öğrenmiş oldun 😏
Aryaziya35 NurEto kan tahlili veripte öyle adet söktürücü alsan daha iyi olmazmı en azından için rahat olur
Aryaziya35 NurEto bende adet günümün geçmesini bekliyorum nasip inşallah vardır yoksaa bida düşmicem peşine🤦♀️🤦♀️
NurEto Aryaziya35 olmazsa öyle yaparım canm bende düşmüycem daha peşine gercekten yoruldum artık tükendim