Mslgnsrn NurEto hayırlısı olsun canim skma canını ben 3 senedir görüyorum o negatifleri napalim vakti zamanı varmış demekki
Oozzee Mlkkkkkkk adet olmadan önceki belirtilerin aynısı. Sadece aşırı bel ağrım oluyor, ilk gebeliğimde de öyleydi, özellikle ayakta fazla kalınca. Bir de son 1-2 haftadır aşırı gaz yaşıyorum.
Oozzee Minik95 bende PKOS var, düzenli adet olmuyorum. Yumurtladığımı anladığım günü değerlendirdik eşimle. Yumurtladıktan sonra 11. gündü dün, eve gelince test yaptım çıktı.
Blossom NurEto Benim de 3 gün gecikti. Teste göre hamile değilim ama hiçbir adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti. Vücut kendini kandırıyor herhalde. Pazartesi günü doktora gideceğim artık.
Blossom NurEto Ben de adet oldum. Hamileliğe hazırlanırken de böyle gecikmeler olabiliyor ama psikolojik olarak da kendimizi hamile hissediyoruz sanırım. Ondan kaynaklı olabilir.
NurEto Blossom sanırım canm hayırlısı olsun bide tedaviye baslayınca hemen olacak gibi hissettim sanırım öbür aya kaldık bakalım hayırlısı olsn