sdnrkya NurEto belli mi olur belki de adete yakın hamil kaldin ancak çok yeni çıkmıyor bekle canım biraz daha rabbim guzel hayırlı haber almanı nasip etsin
EliffHakann Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.ben de bebegimin birini kaybettim 😢 suan ikinci var bende çok beklemistim kısmet bu guneymis 😊
Sxbmd Kızlar ben dün 3 tane ayrı ayrı marka test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı,sabah yine yaptım ilk idrarımla yine silik çizgi çıktı ama dünkü testten çok az belirgindi.adetime 1 gün var.koyu çıkmadı ama
Sxbmd NurEto keskin adet ağrısı oluyo geçiyo sonra.önceki adetlerimde adet ağrım olmazdı önceden.olduğu anda adet olurdum zaten.adetimi bekliyorum olmazsam kan testi yaptırcam.İnşeAllah isteyen herkese nasip olur 🤲
Oozzee Mlkkkkkkk adet olmadan önceki belirtilerin aynısı. Sadece aşırı bel ağrım oluyor, ilk gebeliğimde de öyleydi, özellikle ayakta fazla kalınca. Bir de son 1-2 haftadır aşırı gaz yaşıyorum.
Songulkls27 NurEto yazışmıştık geçen sizinle yapıcam diyorsunuz negatif çıktı demek 🤦♀️. Ya benim başıma da ne geldi başkası yazsa inanmazdım sabah test yaptım on dk için de silik ama net ikinci çizgiyi gördüm koşa koşa sağlık ocağına gittim kan verdim eve geldim ikinci çizgi kaybolmuş şaka gibi 🧐
Fuliaa90 NurEto benımde reglım 1 gün gecikti test cok net negatifti 3. Gün oldu ve cıktı eger olmassanız tekrar deneyin bende ılk aa degilim demistim tabi heveslendırmek istemem ama yinede boyle olabılıyor
Aryaziya35 NurEto sıkma canını üzülme kafada takma bakarsın tam güzel Bi anda sürpriz yapar sana ümidinide kesme sakın