Gupssse ilk Sultanbeyli devlet hastanesini aradım gelelim mi durun boyle diye burda donanım a sahip deiliz en iyisi yakacık kadın doğuma gitmeniz dediler oraya gittim doktor baktı ne oldu diyorum kanama oldu çocuk nasıl diyorum bisey demedi bana sekretere söylüyor bebek ex falan filanca tarih diyor ex derken oldumu bişey söyleyin diyorum sonunda kalbi durmuş ölü dediler yarın gel renkli ultrasonla bakılacak dediler ne alaka dedim bişey yapmadılar ama kanamam devam ediyor ağrılarım cogaliyordu. Eve geldik duramadim sancidan ağlıyorum çocuğumu kaybettim kafayı yiyorum ama hastaneler anlamıyor sonra Zeynep Kamile diye çıktık ama durum agirladinca Ümraniye aristirmaya gittik baktı kızdı bebek 3hafta4gun önce ölmüş gelişim geriliği den kalbi durmuş dendi yatisiim yapıldı hastaneye ve 3gun kanlar içinde yattım hiç kimse bişey yapmiyor yalvarıyordu herkeze uyuşturma dan almayı teklif ettiler ama dayanamadım yok dedim sonra pişman oldum alın dayanamiyorum diye yalvardım ama bu seferde almadılar sıraya koyduk seni anestezi için bekle dediler akşam oldu sabah oldu yok ailem sağlık bakanlığına şikayet etti hastaneyi sonra birden geldiler beni ameliyathaneye götürdüler beni bayiltcakmisiniz ne yapacaksınız diye sorarken uyutmuslar sonra bişey hatrlamiyorum uyandığımda soğuk bı yerdeydim sedyede burası neresi ne oldu bitti mi herşey benim hala ağrım var dedim bitti herşey uyanmaniz bekleniyordu dendi odaya aldılar ilaç verdiler akşama çıkardılar ama öncesi sonrası o an öyle zorki Allah düşmanının başına vermesin bunu yaşayanlarda Rabbim sabır versin.