Susamvemom ozgei hangi gen olduğunu bilmiyorum cnm hangisine bakmam lazım doktor sadece bir geninde var dedi
ozgei Susamvemom ben de 1 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim bu yuzden. Testlerde bir tanesinde heterozigot ciktim bunun onemi yok sulandiriciya gerek yok dediler ama cok fazla kullanan insan var....ben cok korkuyorum eger zarari yoksa neden yazmiyorlar.2 adet sonra bebek dusunebilirsin dedi doktorum ama ben korkuyla nasil bebek düşüneceğim???
Susamvemom Papatyamsevcan 150_gelartik EbruSevban Minicikkiz Kader56 nevaMustafa Zsnbr Nrsna Rabia30-Adem BegumIscanTunc sdnrkya sinber Rozmari ozgei Cns_33 Naptınızzz kızlar yarından sonra ovulasyon testıne başlayan varmı beraber başlayalım 🥰♥️🤍🧡
ozgei Nrsna benim de ayni gende.folik asit ve b12 yeterli dedi sulandiriciya gerek yok dedi cok korkuyorum
EbruSevban Susamvemom Aralığın 10unda kürtaj oldum kalbi durduğu için 25 gün sonra adetimi oldum düzenli şekilde devam etti 2ay korunduk 3.ay bıraktık şuan 4+6 yım doktorum coraspirin başladı inslalah bu sefer herşey güzel olur🙏
Susamvemom EbruSevban bende aralıkta oldum cnm ama benım daha olmadı gebelik. Zten pkoyum ondan galıba 😔 saglıkla gelsın ınsallah Saglıkla büyük canım ♥️İğne vermedi mi doktor sana su anda
EbruSevban Susamvemom hayır sadece coraspirin verdiler çünkü benim pıhtılaşma gibi bir sorunum yok enf sebebi ile kaybettim ben
sinber Susamvemom sağol kuzum hepimize inşallah ben de seni her gördükçe aklıma geldikçe dua ediyorum
BegumIscanTunc Rozmari yumurtlama günlerimi kontrol edicek bu ay sağlıklı yumurtlamada cinsel birliktelik olucak dedi ben 1 ayda 2 kez yumurtlama görüyormuşum bunlardan 1 sağlıksız yumurtlama oluyormuş
Susamvemom BegumIscanTunc aynen bende öyleyim cnm ınsallah rabbım kucağını doldursun 💕🙏🏻 İkimizde hayırlı sonuçlar alalım ınsallah
ozgei Nrsna maalesef henuz gebelik yok daha kaybim cok yeni,korunuyorum.Nisanda deneyeceğim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bana da nasip olur
SabriyeCan Merhaba kızlar bende 14 ocakta kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin😞 ve 10 şubatta regl oldum 5 gün sürdü ve bitti sonrasında 27 şubatta tekrar regl oldum 3 martta bitti 🙄 bende hamile kalmak istiyorum ne yapmalıyım 😔😔
Alieva SabriyeCan kurtajdan 2 ay sonra iliskide olun. InshAllah sizdede olur dert etmeyin sukur edin🙏❤️❤️💋