Susamvemom İlk ben kendımı anlatayım. Aralıkta düşük oldu kızlar kan pıhtılaşması cıktı malesef. Ocakta adetımı oldum. Bu ay ise olmadım. Söktürücü ile olmayı beklıyorum su an. Hıc korunmadım düşükten sonra ama malesef gebelık olmadı. Sizde durumlar nedir?
ayseogndr Susamvemom kan pirtilasmasi varsa test yaotirsaydin bende de çıktı iğne vuruyorum her gün göbekten ilki düşük ikinci kürtaj kalbi atmadı şimdi gebeyim 28+2 çok şükür ama kan pirtilasmasi çıktı diye iğne vuruyorum. Biraz bekle korunma zaten inşallah tekrar olur
Tuqceee33 Susamvemom bende yazayım, boş gebelikten dolayı kürtaj oldum 15 gün önce😞 Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🌸
Zsnbr Susamvemom bnde Aralık 25 te kürtaj oldum kalp atışı olmadı. Kürtaj snrası ilk adet 10 gün sürdü az az ikinci adet 2 gün sürdü anlamadım bsy işte 3. Defa olmadım daha ama dün itibariyle korunmadım bakalm artk
Gupssse Susamvemom benim 1.si boş gebelikti 2 ay sonra hamile kaldım o da bitmeyen kanamaya 11 gün dayandı sonrasında onda da kürtaj oldum üstüne 2 adet oldum ama piskolojik olarak atlatmaya çalsyrm.genetik testler yapildi hic bir sey çıkmadı. Doktordan yana da yuzum gulmedi :( en son hic bir sey yapmama karari aldim.Yasasaydi şimdi diye başlıyor cümlelerim.. Allah verdi Allah aldı diyorum isyan etmiyorm ama ..
Susamvemom ayseogndr zaten doktor hamıle kalınca gel iğne yazacam dedi cnm hıc korunmadık ama olmadı 3 aydır bakalım kısmet ınsallah bu ay ovulasyon ıle denıcem tekrar 🤲🏻
Susamvemom Tuqceee33 Rabbım sabır versın sanada cnm benım ınsallah saglıklı gebeıklerımız bebeklerımız olur saglıkla kucagımıza alırız 🤲🏻💕
nevaMustafa bende ocakta boş gebelikten dolayı kürtaj oldum 😔 şubatta adet oldum sonra kendini hazır hissedersen devam edebilirsin dedi doktorum ettik bakalım olacakmı hiç ümidim yok ama 7 martı bekliyorum
Susamvemom Papatyamsevcan 150_gelartik EbruSevban Minicikkiz Kader56 nevaMustafa Zsnbr Nrsna Rabia30-Adem BegumIscanTunc sdnrkya sinber Rozmari ozgei Cns_33 Naptınızzz kızlar yarından sonra ovulasyon testıne başlayan varmı beraber başlayalım 🥰♥️🤍🧡
Susamvemom Zsnbr benden 2 hafta sonra olmuşsun canım rabbım sanada sabır versin inşallah saglıkla yenıden hamıle kalırız🙏🏻💕 bu ay guzel haber beklıuorum senden hadı bakalım ınsallh
Susamvemom Gupssse cok zor gerçekten Rabbım sanada sabır versin inşallah canım ☹️ Ben birde pkoluyum korkuyorum bıdaha kalamam diye ama Allah büyük dediğin gibi veren de o, alan daaa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Prensesannesi96 Gupssse cnm aynı bende senin gibiyim kasımda bi dusuk yaşadım kendinden kese gitti bu ayda kimyasal gebelik yaşadım daha diğerini atlatamadım dedim kanım çok dusuk çıktı ama bu bil biraz olsun umuttu daha bugün adet oldum 9. Gün gecikmeydi isyan edemeyiz şükür edelim rabbim daha büyükken almadı onun acısı daha zor olurdu ben doktoruma söyledim araştırmaya gerek tok normal dedi kimyasal ilk gebeliğim ikiside gitti pakomojikmen çok kötüyüm millet 2. Çizgiye görünce uçuyor havakara ben artık sevinemiyorum bile belli olmaz diye sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum durup durup ağlıyorum 😔
Nrsna Bende kasım da düşük yaptım, beta hcg değerlerim çok düşüktü bi anormallik var gibiydi zaten. Pıhtılaşma testinde heterozigot çıktı. Şimdi 4+4 hamileyim bakalım bu sefer değerler daha iyi inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olur
Nrsna Bende kasım da düşük yaptım, beta hcg değerlerim çok düşüktü bi anormallik var gibiydi zaten. Pıhtılaşma testinde heterozigot çıktı. Şimdi 4+4 hamileyim bakalım bu sefer değerler daha iyi inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olur
Gupssse Nrsna inşallah sağlıcakla kucağına alır ve büyültürsün hayırlısı ile.kurtaj sonrası ne kadr sonra hamile kaldın peki
BegumIscanTunc Susamvemom ekim 2019 da düşük yaptım kasım 2019 ise dış gebelik olduğumu öğrendim iki gebeliğin arasında çok uzun bir süre yoktu şuan 3 aylık tedavinin sonuna geldik ilacımın bitmesine 5 gün kaldı sonra regli olup bitikten sonra doktor kontorülünde gebeliğe hazırlanıcam inşallah rabbim benle birlikte isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Rozmari BegumIscanTunc tedavi olarak ne uygulayacak dokturunuz ben de sağlıksız gebelik ve daha sonra dış gebelik yaşadım şu an tekrar denemeye başladık
Kiwi12 Merhaba kizlar benim ki size göre biraz daha farklı ilk bebegim normal doğumla dünyaya geldi kızım oldu fakat hamileliğimde amniyotik bant çıktı engelli doğma ihtimali yüksekti ama Allah'a çok şükür bişey olmadan dünyaya geldi doğuma kadar kuran okudum izne ciktigimdan doğuma kadar 2ci hamileligim 6sene sonra gerçekleşti 11hafta 5hun olması gereken bebeğim kanamalar la hastaneye gittiğimde kalbi 8hafta5gunde durmuştu gelişmemişti gelişim geriliği den dolayı kalbi durmuş dendi patalojiye gönderildi fakat bişey demedi kimse 9ay sonra tekrar hamileyim çok şükür şuan bı sıkıntımız yok iyi ilerleriyoruz çok şükür Rabbime suan11 haftalık Ben hiç isyan etmedim ama çok üzüldüm herkez gibi zor du 3gun boyunca hastanede kanlar içinde yatıp bağırıp ağlamak ve kimsenin sana bişey yapmaması sürekli bekleyin demesi .
Susamvemom Kiwi12 cok zormus senınde hıkayen canım Rabbım sabır versin sanada ınsallah 🤲🏻🙏🏻 Saglıkla kucağına al bebegını ınsallah 💕 bidaha kötü günler yasatmasın güzel Allahımm
Gupssse Kiwi12 çok zor kanamalara karşı müdahale olmaması gerçekten aynı şeyi yasamısiz ben 3 hastane 3 farklı muamele gördüm travmaydi resmen
nisan-23 Kiwi12 Kalan sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin insaAllah bende 20 haftalik bebeğimi kaybettim birbucuk yıl önce bebekte bir sorun yoktu benim servikal yetmezliken düştü doğduğunda canlıydi insanın aklına gelince kötü oluyor 1 yıl öncede miyim ameliyatı oldum. 6 aydır korunmuyorum gebe kalmadı malesef buarada 8 yaşında bir kızım var. ikiside normal gebelik Rabbim bizde nasip eder insaAllah her adet öncesi umutlaniyorum sonra fiyasko hangi sehirdesinjiz nerde takip oluyorsunuz
Alieva Susamvemom hic bir shey yapmana gerek yok eger dusukden sonra cok kan kaybetdiysen kan artirici ilaclar ic. Doktora sor amma mutlaka . Bendede oldu ayni durum inkisafi durdu malesef ilacla dusuk yapmak zorunda kaldim😕 cok aci cektim inan cok iyi anliyorum seni hatta bende senin gibi bidaha kalirmiyim diye dusunup duruyodum her ayin sonu cok kotu oluyordum. Shukur rabbime shimdi 14 haftalik hamileyim. 4ay sonra gebe kaldim. Allah sana da nasip etsin InshAllah 🙏🙏🙏🙏 yani kotu biseyler dusunme . Biraz gec biraz tez de ola biliyo.. Allaha guven kendini koru InshAllah olur❤️
BegumIscanTunc Susamvemom dış gebelik yaşadığım için 3 ay korunma verdi bunun dışında her ay kan değerlerime bakıldı rahim filmi çekildim zemin hazırlıkları yapıldı kısacası tekrar aynı durumu yaşamayayım diye çünkü dış gebelik tekrarlayan bir gebelikmiş
Rabia30-Adem Susamvemom evlendikten iki ay sonra hamile kaldim 18 ocak 2019 da kürtaj oldum 1 ay sonra yine hamile kaldim yine kürtaj oldum genetik test yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı şimdi 6 ay olucak daha hamile kalamadım ovulasyon denedim yine hamile kalamadım şuan adet oldum 5 gün oluyor ama artık kafama takmicam inşallah stres insana öldürüyor o yüzden hamile kalamıyoruz inşallah bu ay hayırlı haberler alırız inşallah 🤲
Susamvemom Rabia30-Adem aynen. Benımde olmadı canım hala.. nasip ne diyim bir kere hamıle kaldık yine hamıle kalırız Allahın ızınyle tabi🤲🏻♥️ Ama bence ovulasyon falan yapma bebek fikrini sil kafandan. Dengeli beslen abur cubur yeme. Bide adet gününe kadar bir gün durup,bir gün ilişki yapın. Bide böyle deneyin🎈
Prensesannesi96 Rabia30-Adem imşAllah canım ovulasyın falan hikaye ben bu ay ovulasyobum geçti Ankara’da yaşıyorum İstanbul a ailemin yanına gitmiştim ovulasyın üzerinden 6 7 gün geçti kimyasal gebelik geçerdim bende kullandım ama bi fayda göremedim