Kızlar merhaba, sat 17 eylül ilk kontrole gittiğimde 10 gün önce kese tekti ve geç döllenme dedi doktor 5+4. Bugün ise çift kese çıktı biri 9 mm diğeri 10 mm ve yine 5+4 beta hcg 12.000 sizce geç döllenme midir? Doktor 1 hafta bekleyelim takip edelim dedi bu arada henüz keseler boş dolacak mı bekleyip görecez. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Tek kese oldu çift kese 😳
Arkadaşım yaşadı keselerde doldu şimdi çift yumurta ikizleri olacak ikisinde kız geç döllenme oldu 5 gün geriydi
Kecicik merhaba. Bende 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren cinsel ilişki olmadı zaten yasaktı da düşük tehlikesinden dolayı. Tek kese vardı. 6+5 de hala tek kese gözüküyordu ve kalp atışını dinlemiştik tek bir kalp atışı vardı. 7 haftalıkken çok büyük bir kanama ile hastanede kaldım. Sanırım 7+5 haftalıkken başka bir doktora gittiğimde çift kese var dedi. Bu arada ben çift rahimim her iki rahimde ayrı keseler var dedi biri dolu biri boş dedi. büyük kanama ile diğerini düşürmüş olabilirsin dedi. Yaklaşık üç hafta kadar boş kese benimle beraberdi, doktor her hafta takibe aldı. Zannediyorum 4 hafta sonrasında gittiğimde yani 12 haftalıkken filan kese kendi kendine yok olmuştu. Onun öncesinde bir kaç gün çok fazla karın ağrım olmuştu zaten. Doktor vücut kendi kendine imha edebiliyor o sırada karın ağrısı olmuş olabilir dedi.
MerveUsalKaya inşallah bizim de dolar 🙏🏻
merveakbaba92 karın, kasık ağrım hep var ama kanama falan olmadı henüz. Doktor 1 haftaya ya ikisi de dolar ya ikisi de dolmaz yada biri dolar dedi bekliyoruz bakalım. Bize de ilişki yasağı var zamanla herşey netleşecek 🙏🏻
Allahım yardımcın olsun ıkı kesende dolar ınsalah allahım banada aynısını görmeyı nasip eylesın
Canım ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim kan idrar alındı snrad ultrasona girdim . Ve tek bir kesecik vardı . Snra diğer hafta kontrolum vardı . Bi baktık iki kese .. suan da 20 hafta olmak üzere. Çift yumurta ikiz erkek bekliyorum . şöyleki bekleyin derim. Çünkü bazen kesenin biri boş çıkabiliyor. Kendiliğinden Yok oluyor . Bunu banada dedı doktorum . Cnku çift kese gözüktüğünde birinin kalp atışı görmüştük diğeri daha yeniydi. Bi hafta snra tekrar gittimde onun ki de gördük . Zaten sat ile ultrason tarihi arası farklı ilerde gidiyor gelişimleri çok şükür . Ve birde ultrason tarıihlerinde de biri önde biri üç gün feln geride .bunlar karışık oluyor 😂 Hayırlısı olsun kuzum hakkında 🙏🏼Cok dıkkat et kendıne
Kecicik beta hcg Yüksek olduğu için ikiz gebelik canım normalde 5 haftalık gebelikte 12000 yüksek kalıyor ne güzel ben de çok istedim ikiz olmasını ama tek yumurtalığım var tek tek gidiyoruz 😂🙏💕💕🤰👼🏻👼🏻
Fasulyeninannesi bizde şaşkınız 🙈 Hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da tek çift hiç farketmez 🙏🏻
Selam kızlar benim durum vahim ilerleme yavaş dedi doktorlar 😟 Günlerdir kaç doktor gezdiysem hepsi aynı konuştu haftaya kadar müddet verildi bi ilerleme olmazsa kürtaj dualarınızı eksik etmeyin benden 🙏🏻
LittleMan maşallah Allah sağ Salim kucağınıza aşmayı nasip etsin bebişlerinizii☺☺ Çok tatlı ya 🐥🐥