Kecicik İnşAllah Allah sana da bebeklerine de sağlık versin 🙏🏼
Tek kese oldu çift kese 😳
bir yıl sonra
LittleMan bugün aynı durumu ben yaşadım, 7 haftalık hamileyim, kalp atışlarını dinledim, ve bir kese daha çıktı, şuan boş, haftaya takibe alacak, çok fazla meraktayım.. sonucu hiç kestiremiyorum ..
6 ay sonra
Selam arkadaşlar ben şu anda 7 buçuk haftalık hamileyim geçen hafta kanamam oldu bana acil de denildi düşük riskim var sancılarda vardı ilaç verip eve yoladilar ve ben doktora hiç güvenmedim bana o güveni vermedi neyse gece yine gittim başka bir doktor vardı ama oda başından eti doğru dürüst bakmadan yatış verdi ben almanyadan geliyorum ve sinirlenip o sancılarla yatisi red etim dedim ölsem bile allah beni sizin elinize düşürmesin ne biçim bir hastane burası bizim almanya böyle bir durum olduğunda üstünde baya dururlar bir çocuk orda altın değerinde tartıştım çıktım ilaç lar devam kulandım kanama durdu sancılarda kesildi 3 gün sonra özel hastaneye gittim utrasyonda 2 kese göründü bana dedi kaç çocuğun var dedim 2 dedi allah bağışlasın 2 çocuğun daha olacak hayatımın şokunu yaşadım ilk cocugumdada 2 ci çocuğumdada ikiz çok istedim kısmet olmadı bunda hiç aklımın ucundan bile geçmedi ikiz sevinç göz yaşlarına bozuldum ama sevinç yine kursağımda kaldı 1 ci bebek kalp atışları gayet iyiydi ikinci bebeği göremedi bana dedi belki boş kesede ola bilir ama haftaya gel yine o zaman beli olur diye bu cuma gidecem ama dünden beriki uyumadım baş dönmeleri bulanti ateş ve baş ağrısı normal mi bu acaba bebeğe birseymi oldu kalbi durmuş ola bilirmi çok tedirginim ve benim düşük tehlikesi değilmiş 3 cü hamilelik olduğu için ve anne çok zayıf olduğu için sancılar normal ve kanamada normal günüm muş akıl verin bunları yaşayan varmı
Elifimmomerim canım yaşamadım bilmiyorum ama ateş ve baş ağrısı neysede baş dönmesi mide bulantısı gebeliğin bu haftalarda olan belirtileri zaten. Allah korusun bebeğin kalbi dursa bile bunu anlayamazsın belirti vermez diye biliyorum. İnşallah 2.de görürsün canım Allah gönlüne göre versin 🙏
bir ay sonra
Zeynep__sn merhaba durumunuz nedir ikiz mi oldu tek mi? Banada doktor bugun aynısını dedi kalp atısı olan tek kese var yanındaki kese geçen hafta yoktu içinde bebek göremedik haftaya gidecegim☺️
2 ay sonra
Bende geçen hafta gittim 3 haftalık dedi tek kese vardı, bu hafta gittim 4 haftalık iki kese olmuş dedi, haftaya tekrar bakacak bakalım. Çok heyecanlı ya... hakkımızda hayırlısı olsun🙏🏼