Kupik Sinem67 valla ben öyle biliyorum ama doktoruna sor genede tabi en iyi bilgiyi o sana verecektir canim
elmdmr Didemce aynenn canımmm gece çok kötüydüm bendee uyuyamadımm çok şükür geçti ama şimdi iyiyimm kemiklerimin ağrıdığını hissediyodum resmenn
Dilanburak Kupik valla elbiselerini bile hala yıkamadım çalışıyorum daha haftaya izne ayrılacam ozaman halledirim inşallah sen neler yaptın
Glsm3553 Kızlar gece nasıl yatıyorsunuz ben sırt üstü yatmak istiyorm ama zararlı diyorlar sağ tarafa yatıncada nefes alamıyorm sola yatıncada bel ağrım geçmiyor
Kupik Glsm3553 valla ben bi sol bi sağ ama genelde sol tarafa yatıyorum bel ağrıyor her yerim ağrıyor desem daha iyi olur ama işte bebeğim için katlanıyorum
Glsm3553 Kızlar gece nasıl yatıyorsunuz ben sırt üstü yatmak istiyorm ama zararlı diyorlar sağ tarafa yatıncada nefes alamıyorm sola yatıncada bel ağrım geçmiyor
Glsm3553 Kupik aynen bende öyle bebişlerimiz sağlıkla zamanında gelsinlerde az zaman kaldı hazırlıklar bittimi :)
Kupik Glsm3553 malesef henüz bitmedi yarışı tamam diğer yarısını da artk yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum bitmiyor cunku
Kupik Dilanburak valla ben bi son resimleride tamamlasam artık yıkamaya gececem ama tamamlayamadigim için şuan birşey yapamıyorum zaman şu gibi akıp geçiyor az kaldı ya bakalım bilmiyorum nasıl olacak
Kupik Dilanburak valla suanlik bilmiyorum 30+2 haftalığım 5 gün sonra kontrolümüz var doktor bi bilgi verir mi bilmiyorum ama inşallah normal olur isteğim o yönden senin belli mi
Dilanburak Kupik hayırlısı tabi önce ikinizin sağlığı benim de şimdilik normal görünüyor ama tabi allah bi mani vermezse