Dilanburak Kupik hayırlısı tabi önce ikinizin sağlığı benim de şimdilik normal görünüyor ama tabi allah bi mani vermezse
Sinemozdem 30+5 olduk çoğu alışverişimiz bitti odamız da geldi havalandırıyorum mobilyaları martın ortasından sonra yıkayıp,ütüleyip yerleştirmeye başlarım artık.odanın aksesuarları kaldı onlarda tamamlanınca keyifle beklemek kalıcak inş 🙏🏻
Ask_H Kupik bende 31+3 üm bizimde kızımız olacak kısmetse heyecanla bekliyorz ilk hamileliğim tecrübesizim bakalım sağlıkla gelsin inşallah onunla herşeyi öğreneceğiz bakalım 🥰
Sinem67 Selam12 yok cnm normal zaten gidince rahim agzı uzunlugun ölçüyor. O normalde korkma hic. Birde idrar torbasına baskı oldgundan byle hissedyrsn dedi Dr um
Selam12 Sinem67 çok saol peki kasıklarıma vuruyor gibi hissediyorum arada bide kemiklerimi ağrıtıyor kasık kemiğimi o normal mi
Zeybice Ayak şişmesi ve kasık ağrıları dışında iyiyiz. Tekmelerimiz oluyor fakat uyutmayacak derecede değil. Yumuşak kızım benim:))
Mervee8 Pamuk4747 Şekeriniz nasıl acaba çok yükseliyomu bendede çıktı 30.haftamdayım yemekten 2 saat sonra ölçüm yapıyorum 120yi geçmemesi lazımmış.