Kupik Kızlar tam 30 haftalik olduk oğlum olacak çok az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum evladıma kavuşmaya buraya doğum hikayemi yazmaya 🤩 sizlerde durumlar nedir nasıl gidiyor bu haftalarda ne durumdasınız
_vesileaksoy Kupik benjmde kızım olacak inşallah arada çatı ağrısı çekiyorum . Hafif bir hamilelik benimkisi sadece çok çabuk acıkıyorum ve kizcem geceleri asla durmuyor inşallah doğduktan sonra da böyle olmaz 😂
AysEmila Kupik benim de bugün 30 hafta oldu oğlum olacak hayırlısıyla 😍 heyecan dorukta hazırlıklarnız ne durumda biz hiç birşey hazırlamadık hala 🤣
mrvdiinc Kupik 31+4 olduk. Çabuk yorulmalarım ve gece düzensiz uykular dışında çok şükür yolunda herşey. Bu arada hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz
Kupik AysEmila bi kac parca kıyafethastane cikisi zıbın battaniyeleri bebek arabası puseti banyo küveti leğeni alindi yavaş yavaş devam alışverişe hastane çantasını 1 ay sonra hazırlamayı planlıyorum ama bakalım
Sinem67 Bnm de kızım olck nasipse. 30 haftaya 2 haftam kldı. Kızlar bebegi cok asagıda hissedyrm normal mi cok vuryr rahmime
Kupik mrvdiinc valla 1 ay sonra hazırlayım diyorum ama inan bu konuda çok bi fikrim yok canım sen ne zaman düşünüyorsun 🤔
kayseri_1234 30+4 olduk şükür gayet iyi geçiyor çatı ağrısı kemik ağrısı sırt ağrısı burun kuruluğu oluyor ama son aylar daha mı olmasın normal şeyler bunlar sağlıkla gelsin inşallah
elmdmr kayseri_1234 canım çatı ağrısı dediğin yer tam nere oluyo bende 30 haftalığım bacagımla vajinanın birleşim yeri ve vajınanın üst kısmının kemikleri ağrıyo kalçamda çok ağrıyo resmen bel atı bütün kemiklerim sızlıyoo 😞😞
Pamuk4747 30+4 benim de oğlum olacak inşallah gebelik şekeri ve enfeksiyonum var doktorun normal doğum mu sezeryan doğum mu olacağını söylemesi henüz erken mi sizce belli oluyor mu bu haftalarda Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Mervemirac Pamuk4747 aynı tarihteyiz günü gününü birde hastalıklarda aynı rapor aldım enfeksiyon çıkınca şeker de cabası ☺️ Enfeksiyon İçin neler yapıyorsunuz 😌
Mervee8 Pamuk4747 Şekeriniz nasıl acaba çok yükseliyomu bendede çıktı 30.haftamdayım yemekten 2 saat sonra ölçüm yapıyorum 120yi geçmemesi lazımmış.
Pamuk4747 Mervemirac fitil kullandım krem kullandım toz içecek kullandım 1000 mg antibiyotik kullandım ve temizliğime çok dikkat ediyorum hamile kaldıgımdan beri geçmedi maalesef
mrvdiinc Kupik geciktirmeden hazırlasam mı diyorum ne olur ne olmaz hazırda bi kenarda dursa iyi olur gibi geliyor ama bilemedim valla
Kupik mrvdiinc ya illaki hazielayi şimdiden koymak iyi olur ama sonradan zaman geçsin diye onu yavaştan yaparım sonra çocuğun kıyafetlerini yıka ütüle derken zaman daha çabuk geçer bilmiyorum valla bende
mrvdiinc Kupik 30 olmuşsun zaten o zaman 33-34 gibi hazır et bende heralde biberon, göğüs pompası güzelce sıcak suda bekletir onların temizliğini yapar 1-2 haftaya hazırlarım