firdevsates4216 cnm bide bu karina bastirma olayi varmis o nasil oluyo canin cok aciyomu
38+3 DE LİYAKUŞUM'A SEZARYENLE KAVUŞTUM 💜🕊️
firdevsates4216 cnm bsy socm bende cuma sezeryan oldm da evdeym şuan. Dikis yerimin alt bi tarafinda hafif morluk kizarıklık olmuş normalmi acaba
Ebru9360 benm canm xok acımıstı gerci acı eşiğim de çok düşüktür elimle ittrdm hemsireyi biraz 🙏 ama snrasi rahatladm icimden parcalar düştüğünde
Haticemre21 bnmde avi esigim cok düşüktür kan bile alirken dayanamam onu nasil yapicaz bilmiyorim korkmya basladim cok fena😔😔
Ebru9360 ben 2 gn once kurtuldum darisi sizlere insallah. Ilk bebegm normal doğum nasıl bisy yasamadm ama sezeryan ilk gün bana tövbe dedirtti tabi zorunlu sezeryan kimseyi korkutmiyim ilk gün her zamn zor derler de
firdevsates4216 maşallah 🧿 şu hafif mide bulantısı ve acı tad gitse tadını çıkaracağımda tam anlamıyla gitmedi 🤭
firdevsates4216 merhaba gözunuz aydin❤ konyada ki doktorun ismi nedir doktor arayisindayim :-)
Haticemre21 okadrmi acili ya ben istege bagli sezeryan olcam nornalden cok korkuyorum alttan muayene bile ettirmiyorum
Prenses001 amin teşekkür ederim
Prens_annesiyim yok hiç zarar vermedi zaten lastiği dikişin baya üzerine geliyor hiç bi zararı olmadı elhamdülillah
Nur19 valla herkesin acı eşiği farklı kuzum ama benim baya zorlu geçti kimseyi korkutmak istemem ama olan bu 😂
Ebru9360 valla benim o bastırma işi çok az acıdı ebe bastırırken hiç sesim bile çıkmadı maşallah sana normal de bağırırlar falan ama senden hiç ses çıkmadı dedi bu da kişiden kişiye değişir kuzum ya
Haticemre21 bana kızarma morarma akıntı veya bi koku olursa gel dedi kuzum bi göster istersen bende hiç olmadı öyle bişey
Ebru9360 korkma canım benim Rabbim yardımcın olsun
Haticemre21 bende sezaryenden çıktıktan sonra keşke normal doğursaydım dedim 🤪
RanaaT o da geçer kuzum inşallah
Ebru9360 bence normal doğur 🤪
Eses4242 ali kemal belviranlı kadın hastalıkları ve doğum çocuk hastanesi Bülent Şimşek doktorum çok memnunum
firdevsates4216 acayip tırsıyorum cnm normalden ya alttan muayene bile ettirmiyorum bikere mantar var die yapti kendimi kasa kasa bir oldum cok acidi
firdevsates4216 sabah çıkışımi yaparken doktor dikislere bakti gayet iyi dedi de eve geldgmde gordm fazla hareket fln ettm ondan olblr diye düşündm bakalm yarina gecmezse giderm artk