Tugbacolak LeonGunes-89 bulantı yemeyı etkılıyormu emın degılım zaten ben 5 ay her yedıgımı kustum ama lavabodan cıkıyordum dıyodum acıkdım yıne yiyim🙈
spiker_anne [silindi] valla hiç de ugrasmadim kilo vermek icin sadece cok yeşillik yedim önce 79 dan 64 kiloya düştüm doktorum gebelik zehirlenmesi olabilir dedi ama şükür temiz çıktı sonra sürekli vitamin takviyesi ile 75 çıktım çünkü 15 kilo birden verince kan değerlerim cok düştü toparladik 🌸❤❤❤
canbazaysegul Gnleymn 53 kilo ile hamile kaldım şu an 66 kiloyum 27+ 3 haftaligm çok hızlı kilo aldım bende
H-15 17 haftalığım ilk zamanlar 4 kilo verdim 2 kilo geri aldım ☺️ Hala hamile kaldığım kiloma gelemedim kontrollü gitmeye çalışıyorum ama bilemedim 🤷♀️ 😊😊
Anasinifci 25.haftaya kadar 1 kg bile almamıştım, 31+1 10 kg aldım 😪 memlekete gidince biraz boğazım zıvanadan çıktı
Elifykpgl LeonGunes-89 seninle aynıyım 17 kilo almışım bende 8 34+6 haftalık hamileyim 175 boyum 59 la hamile kaldım ama çok yuvarlak durmuyorum Allah tan 😂
Sumeyye19112 ruveyda98 valla aynı şeyi düşünmüşüz ☺️ herkes ne güzel kilo almamış. Bende 53 ile hamile kaldım suan 65 im. Ve 30. Haftadayız😅
ruveyda98 Sumeyye19112 valla ben şaşkınım🤗 bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo almaya da razı olur anne 😇
busra-celik Hamile olmadan önce 53 kiloydum yıllarca hep o kilolarda kaldım iştahım hep aynı ama deli gibi kilo alıyorum su içsem yarıyor sanki hiç kilo almayanlara şaşırdım açıkçası 18+2 deyiz şuan kilom 59. 4 ayda 6-7 kilo kadar aldim😔😔😔
Neslihan__33 Kdzeregli Bunu ben de anlamadım bir türlü sorunca herkes manken gibi mübarek dışarda öyle görünmüyor hamileler 😂