Ozlm12345- Mide bulantım çok olduğu için 58 kilodan 54 e düştüm şuan 27 haftalık hamileyim 57 kiloyum
Yenianneadayi2208 Gnleymn depresyona sokuyorsunuz beni anneler yaa.😁 bünyeyle de alakalı olabilir ama maşallah hiç kilo almamışsınız.ben 51 le hamile kaldım 28 haftalığım ve 9 kilo aldım malesef 🤷🏻♀️ Yorumları okudukça çok şişmişim demekten alıkoyamıyorum kendimi 😂 Tek tesellim bebeğimde bende sağlıklıyız ve hızlı kilo alıp veren bir bünyeye sahibim.Bakalım doğuma kadar kaç kilo olucam 🤦🏼♀️
Mucizem1234 Adabkc vala bende 66 kiloydum 63 düştüm su an 76 kiloyum 29 haftaligim 13 kilo almisim daha da alirim kesin🤔daha 2 ay 18 gün var
Fhisneli Gnleymn tatlım 35 haftalıgım 12 kg aldm bebişte sağlıklı kafana kg çok dert etme son 2 kontrolmde benim kg almam durdu bebek alıo şimdi çok takma kafana
Gnleymn Fhisneli valla cnm ben 26 haftaligim 68 le basladim şu an 72 kg yum çok almadım şükür maşallah diyeyim 😂
Mirayilknurtolga İlk 25 haftada 2 kilo almıştım. Hep öyle gidecek sandım.. Şuan 34+3 ve 10 haftada 12 kilo aldım 😅 yani toplamda 14 kilo. 69 kiloydum şuan 83 kiloyum. Daha doğuma çok var, eşime yetişeceğim böyle gidersem🙂
Aslihan_1 Gnleymn 48 kiloda hamile kaldım su an 50 kiloyum ve daha 7 haftalık hamileyim çok yiyorum çok iştahlıyım 🤨
Kdzeregli Mentuglale ben 27de 10 kilo alırım bu gidişle 😂😂💙💙 sürekli mide bulantısı kusma olmalı ki bu kadar zayıf kalmak için diye düşünüyorum yoksa benim gibi yeseler ohooo kilo alır başını gider😂😂
Mentuglale Kdzeregli aynen valla bende çok yiyorum ya kendimi firenlemek istiyorum sonradan amaaan doğumdan sonra veririm diyorum avunduruyorum kendimi zayıf hamile kaldıgımdan çok umrumda olmadı tabi sonradan aldı basını gitti 😂😂😂 inşallah verebiliriz doğum sonrası 😂