Esma_korpinar simsekkiz8 benimde oluyo o ya cizgim yok mesala benim karnimda catlamadi buyumedide bi degisigim ben ya 😂
Aysegul9898 Esma_korpinar ay benımde oylr karnımda cızgım yok catlagım yok cok sukur ınsaşlah olmaz bu saatten snra ama kalcadan catladım ben 41 kıloyla hamıle kalıp son ıkı aydır kılo bebısımıze gıdyo masallah annesıde 55 kıloda rabbım nasıo ederse 6nısanda gelırse benımle aynı gun dogmus olucak🤗
Esma_korpinar Aysegul9898 ben zayifladim canim 12 kilo. Hamileligin basinda verdim simdi kendi kiloma dondum dogurduktan sonrada gider diye dusunuyorum bi degisigik hamileligim var benim
198723 simsekkiz8 Oyy sağlıkla gelsinler çok tuhaf bi duygu bütün zorluklara rağmen odası geldi oğluşumun bugün ordan çıkasım yok
Meleyke97 simsekkiz8 can he 2gunce ferqiz varki canim🤗 tebii doguw olacaq Inwallah oğlumda da ozum dogmuwam)) menimcunn en cetin an sanci ani idi indide qorxiram biraz dehrem kesr edek deyirler kesr lap pis sonrasi var kesrinde dogum yaxwidi sonradan rahat olursan. Hekimim Istanbul klinikasinda iwleyir Aytekin xanimdi. Doğmağa da Melikov xestexanasinda pasyolkada dogacam. Sen bes hansi xestexanada? Onda sen ayin necesine deyib aprelin necesine? Mene 25ne Kimi deyib gorek))))) ilk hamileliyindi?
simsekkiz8 Meleyke97 cann menim canim goz prablemim var bawqada weker cixib gebelik wekeri sora ureyimde qusur cixdi bu baxta qeder bilmirdim. Ona gore kesrka deyib. Qarayevde canim 7nomreli doguw evinde Rehimova Gulnare cox gozel hekimdi heyqii. Mende canim suyum gelir deye ne qeder bacarsa saxlayacaq cox gumanki 9 aprele kimi 37 hefteye kimi gotureciy dedi. Ayin 4u deqiq gun verecey yoxlayib canim deyersem senede
Meleyke97 simsekkiz8 İnwallah sag salamat alaq qucağımiza balalarimizi Aminnnnnnn🥰❤️ Allah wefa versin senede Inwallah((
Gnl123 simsekkiz8 He son 1 ay🤗men 35+2,Usaqin boyuyluyune gore martın 30 u,ama son adet tarixine gore 2-3 aprel dedi hekim.Görekde xeyirlisi🤲🏻🤗
Gnl123 simsekkiz8 Amin İnşAllah can.Hə az qalıb amma ki ilk uşağ olduğuna göre heyecan,qorxu heleki yoxdu😄Bilmirem basima ne gelecek🤭,Allah komey olacaq İnşAllah,sağ salamat alaq qucağımıza basqa hecne isdemirem🤲🏻💙🤗
Jasminjas 32+1 gittikçe heyecanlanıyorum, artık yavaş yavaş kıyafetlerini yıkıcam valizi hazırlicam. Bütün doktorda baş aşağı döndüğünü öğrendik 😊 nisan 25 görünüyo doğum ama bi nisan gelseydi
Hayat Meleyke97 mene mart axırı deyibler.Tısbaga menden yaxşıdı vallah😄Otururam dura bilmirem,eyilirem qalxa bilmirem.Uzanıram çöne bilmirem😄😄
Esraykup simsekkiz8 benimde iki gündür kasık ağırsı ve kasılmalar oluyor geçmezse pazartesi doktora gideceğim