Esraykup 31+5 im ama çok zorlanmaya başladım halsizlik yorgunluk kasılma kasık ağrısı beni iyice yordu korkudan kıyafetlerini yıkadım erken doğurursam diye 😬
Missipi Esraykup Çok iyi yapmışsın canım ben heyecandan 28 de halletim hepsini😂 Şimdi bir tek ev temizliği kaldı onu da çoktan bitirirdim de zor tutuyorum kendimi :) yoksa 1 ay nası geçicek ugrasacak hiç bişey kalmazsa🤗
Sedef45 Bugün 35 oldukkk :) mide ywnması ve kasık agrısı cogaldı, cocuk tekme atmıyor haraket ettiği zaman artık beni rahatsız ediyor bide hala makat gelişiz🤷🏼♀️
Esraykup Missipi 😁 dimi bende temizliğimi gün gün yaptım birtek perdelerim ve camlarım kaldı iyiki erken yapmışsın ben bukadar zorlayacağını bilseydim 28 29 gibi yıkardım☺️
Gnl123 simsekkiz8 Amin İnşAllah can.Hə az qalıb amma ki ilk uşağ olduğuna göre heyecan,qorxu heleki yoxdu😄Bilmirem basima ne gelecek🤭,Allah komey olacaq İnşAllah,sağ salamat alaq qucağımıza basqa hecne isdemirem🤲🏻💙🤗
Missipi Esraykup Valla bende bildiğimden değil heyecandan işte 😅bir de erken gelir mi acaba telaşı vardı ama çok şükür hala zamanını bekliyoruz :) Temizlik için de son günü bekliyim diyorum ama ne zaman gelecegi belli olmaz :) bir de yagmur mevsimi :) camlar hemen berbat olucak diye onu da bekletiyorum :)
Esraykup Missipi temizliğe yardım edecek insan yoksa yavaş yavaş bitir 😃 bu gidişle kendimizi taşıyamayacağız . Benim iş yapmayı hiç gözüm kesmiyor şuan 😂😂
Missipi Esraykup Evet ben temizlik için yardıma birisini alacagım.suanda bile kaplumbaga gibiyim 😂kabugumun üstüne düşünce ters dönemiyorum debeleniyorum kalkamıyorum falan😅haha son günler nasıl olurum hiç düşünemiyorum valla
Meleyke97 simsekkiz8 İnwallah sag salamat alaq qucağımiza balalarimizi Aminnnnnnn🥰❤️ Allah wefa versin senede Inwallah((
Serap92 1 nisan nasipse ❤️ Ay herseyi yıkadım odası hazır bir hastane bavulumuzu duzenleyip 2 3 eksiğim var bitti sayılır 4 martta da işten ayrılıyorum 🥰 sonra camlara briini alıcam inş martın ortası gibi sağlıkla kucagımıza alalım yavrularımızı 🙏
ktnzehra49 doktor 15 nisan dedi normal doğum ramazanada kalabilirmiş 😊 ağrılı sancılı yanmalı geçiyo günlerde ben bu ara çok acıkıyorum ya iştahım çok arttı hep yemek yiyesim var 🍽😅