example Dilruba_FatihinAnnesi canım dediğin herşeyi yaptım denedim 39+4 ün hiçbir belirti yok o kadar çok yürüdüm merdiven çıktım tv izlerken sürekli squat yapıyorum evde içecek ahududu yaprağı kalmadı bitti düşün tarçınla devam ediyorum ananas suyu da içiyorum hiç etkilemiyor 😬😬 canı sağolsun yavrumun 41 e kadar bekleyeceğiz artık
Dilruba_FatihinAnnesi example şuan bende aynı durumdayım. Gece bi düzenli sancı geldi geliyor diye sevinirken sabaha doğru sancılar durdu. Adaçayı, tarçın, hurma, ananas hareketler derken yoruldum artık
Gzgr Likya Hayirlisiyla alalim bebisleri kucagimiza insallah.Benim de ayni korkularim var acilma olmazsa suniyle baya zahmet cekersem diye.Iliski ise yariyormus gebelik egitimine gitmistim ordaki hemsireler de soylemisti ama cesaret edemiyorum🙈
Likya Gzgr korkma rahat ol rahim ağzının yumuşaması için sperm çok etkiliymis , rahim ağzı yumuşayacak ki nişan gelsin ben hep ilişki sonrası bir umut bakıyorum ama daha gelen giden yok 😄
Gzgr Meralll59 Ayyyy hadi insallah hemencik kucaginiza alirsiniz bebeginizi .Allah yardimciniz olsun.Doktorlarimiz sureci iyi yonettigi surece guven veriyolar 40 hafta tam zamani.Haklisin gercekten bazen ne yapilsa da Allahin kararladigi gibi oluyor bebekler kendi gelisini seciyor.Ben ozellikle hic nirsey yapmadim akisina biraktim bakalim kismet ☺☺
Gzgr Mry91 Son zamanlara dogru sabirsizlaniyoruz da aslinda tam zamanini bekliyor bebisler cok daha guzel erken gelmelerinden.Ben de ayni durumdayim hic belirti yok.Suniyle acilma cok da dogal olmadigindan korkuyorum ben
Gzgr ozlemkaramann Sizin de baya olmus zamani gelmis nazli bebisler gelmek bilmiyo.Heran biseyler olcakmis gibi hissediyorum ama olmuyor🙈🙈
Gzgr Mervee58 Insallah kendi sancilarimiz gelir de suniye gerek kalmaz.Herturlu son gunler heyecanli ve endiseli oluyomus nasil olcak ne zaman olcak Allah en hayirlisini kararlamistir🙏🙏
Gzgr 54321 ikincibebek2 Esnn Ozgeeyldz1 Dilruba_FatihinAnnesi Likya Kizlar ishal ve mide bulantisi dogum belirtisi olabilir mi ani oldu biraz korktum bende
Gzgr Ozgeeyldz1 Oyyyy masallah 42 nin icindesin.Son zamanlarda tum bebislerin suyunda bir miktar azalma oluyormus endise etmeyin.Allah hayirlisini versin insallah.Akisina birakmak en guzeli.Bazi seylerde cok iararxi olmamak daha iyi gercekten.Ben de pzartesi yatis yapiyorum insallah
Gzgr Ozgeeyldz1 Ben de ayni seyi dusunuyorum ama doktorum farkli dusunuyor normal dogumda suni sanci tezat geliyor bana
Gzgr ikincibebek2 Insallah gonlunuze gore olur dogumunuz.Allah yardim eder minik kiziniz icin ne guzel bir cesaret masallah size😊😊
Gzgr Neslihansett Ayni durumdayiz ☺Gerci doktorum aciklik bakmadi ama pazartesi suniyle baslatiriz dedi bakalim neler olucak cok heyecanliyim.
Gzgr 54321 Bende de toktu ama galiba yavas yavas baslicak gibi hissediyorum.Cok afedersiniz ishal olmusum az evvel farkettim bir de aniden mide bulantim basladi
Likya Gzgr evet ishal ya da kusma belirti olabiliyor kaçıncı haftandasin ? Dışardan yemek yedin mi 2 hafta önce aynı sorunu yaşadım ve doğum başlayacak düşündüm bir an ama ben dışardan yemek yemiştim çok dokunmuş serumla geçti ama sen haftandaysan iyi takip et kendini
Gzgr ikincibebek2 Sancim da oldu o yuzden panik yaptim ama suan yok duzrnli değildi.Nisanim da gelmedi daha
Halime1652 Gzgr 38+6 yım cuma günü nst sancım cıkdı ama acılma yokdu pazartsı kontörolum var ama gasıklarıma cok baskı var yururken yürüme seklım bıle degısdı yanı bıde fena gaz var tahmını 9 Mart bakalm
Gzgr Halime1652 Gaz bende de oluyo arada baskiyla birlikye kipirdamaya halim kalmadi .Hakkimizda hayirlisi olsun insallah🙏😌
Gzgr Likya İshalin belirti olabilecegini biliyodum ama bulanti kusma hissi olunca telaslandim onu bilmiyodum.40 hafta bitiyo yarin.Disardan yemek yemedim ama bir tatli yemistim herzaman yedigim biryerden.