Ozgeeyldz1 Gzgr evet canım doğum belirtileri arasında var gebe okuluna gitmiştim orada söylemişlerdi 😊
Gzgr ikincibebek2 Sancim da oldu o yuzden panik yaptim ama suan yok duzrnli değildi.Nisanim da gelmedi daha
Gzgr Likya İshalin belirti olabilecegini biliyodum ama bulanti kusma hissi olunca telaslandim onu bilmiyodum.40 hafta bitiyo yarin.Disardan yemek yemedim ama bir tatli yemistim herzaman yedigim biryerden.
Gzgr Likya bu aksam üstünden beridir 2 defa avuc ici kadar birseyler de sizdi.Su kistleri oluyormus onlar islatabiliyormus ama hepsini birlikte dusununce surecin baslamasi da mumkun gibi geliyo
Gzgr Halime1652 Gaz bende de oluyo arada baskiyla birlikye kipirdamaya halim kalmadi .Hakkimizda hayirlisi olsun insallah🙏😌
Likya Gzgr devlette mi takip yapıyorsun özelde mi ? Bir doktoruna sor istersen eğer devletteysende bir acile git aklinda soru işareti kalmasın 😊😊😊 hadi hayırlısı olsun
Ozgeeyldz1 Gzgr hiç panik olma telaş yapma sancın geldiğinde düşüneceğin tek şey bebeğine kavuşmana daha da az kaldığını hatırlamak güzel bir şekilde geçer inşallah doğumun canım😊😊
Serenty Halime1652 geçen gün sırtıma bir ağrı girdi o.baskada yok.gerci alt tarafında çatı ağrısı dedikleri o mu bilmiyorum arada ağrıyor
Halime1652 Serenty bende bılmıorum cnm ya agrı oluyor ama dıgum agrısı cok baskaymıs oyle dıorlarya bakalm bde Bnm oglan cok fena sert kıpırdıor sennde ole mı
Serenty Halime1652 benimki de oğlan 😁 bu saatlerde hareketleniyor ama öyle çok canımı yakacak kadar rahatsız etmiyor şükür.gerci o uyumadan ben uyuyamıyorum.onun uyumasını bekliyorum resmen