Serap0733 evet çok sukur 5.5 yaşında şuan oğlum ama zor yetiştik. Böyle konularda biraz özverili olmalı insan. Kızıyorum suyum geldi napiyim ne demek yani??? Suyun geldiyse hastaneye gidersin burda saatlerce vakit geçirmek ne demek.

Arzuderinn canm afedersin ama tam tuveleten kalkdikdan sonra oldu.yani su degilde kesede kalan idrar olabilirmi?su olsa yine gelirdi dimi?

Arzuderinn haklısın suyu gelmiş beklıyor bebek enfeksıyonlara açık bebek suyla yaşıyor zaten suyu biterse nolur yaşamaz tabiki sorulması bile saçma sanki cok zor bi doktora gitmek . Çok sevndm bebeğinin yaşamasına

cavrosay bacaklarından assaya akmış olması biraz fazla geldi bana böyle şeyler riske edilecek şeyler değil bence.

Serap0733 çok teşekkürler allah herkezi sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Şimdide 32 haftalık hamileyiz inşallah sağlıklı bir.dogum olur.

busrabusraaa o idrar değil su ise 15 saattir bekliyor musunuz? Bu çok tehlikeli. İlla kasılmanız/sancınız olacak diye bir şey yok. Suni sancı almamak için evde beklemenin aklını anlayamadım. Kendi ve bebeğiniz için acilen doktora görünmeniz gerekiyor.

cavrosay su geldiği zaman kasılma/sancı beklenmeden hastaneye gidilmeli. Suyunuz boşalsa da sancınız hiç gelmeyebilir. Ama bebeğiniz tehlikeye girer. Biran önce Duşunuzu alıp hastaneye giderseniz bebeğiniz için iyi olur.

Arzuderinn ben hastaneye gitme evde yat beklemi demişim ? Yanlış yönlendirme yapmıyorum yazdiklarimin hepsini oku.Su geldiğinde 24 saat süresi oluyor daha fazla beklemek iyi değil enfeksiyon riski taşır. Kafaniza göre konuşun siz

Nur19 çoğu kişi sancıyı evde çekmek istiyor suni sancı almak istemiyor hastanede.

Nur19 benim.suyum gedikten sonra sancim gelmedi ama iyiki hemen gitmişim bebegimin kalbi duruyordu zor aldilar yetişip. Her hamilelik farklıdır böyle hayatı konularda biraz hassa olunmali

Arzuderinn kafadan uydurup koca karı tavsiyeleri yapmıyoruz herhalde. Anne bebek-gebelik ve bebek bakım sağlığı eğitimi almış biri olarak bu şekilde bir tavsiyede bulundum. Hanımefendi şar diye suyunun geldiğini söylemiyor az az geldi kesildi diyor farkındaysanız kendisinede takibini yaparak bekleyebileceğini söyledim bence siz doğumu yaklaşmış insanları strese sokup panik yaptıracak şekilde tavsiye vermeyin dediğiniz gibi “her hamilelik özeldir” onu siz yaşamışsınız ters giden ya da takibini yapamamaktanda başınıza gelmiş olabilir bu. Negatif şeyler yerine pozitif şeyler konuşulmalıki herşey iyi olsun.