GizemOzan Haftadayız kendimi menopozlu gibi hissediyorum son 1 aydır hep bi yangın modu 😁😁 Allah son ayları yaz sıcaklarına gelenlere yardım etsin inşallah 🙏🏻
Menekse35 [silindi] tek değilmişim ya doğalgazı kapatıyorum bazen o derece ateş basıyor terliyorum kısa kollu giyiyorum onda bile terliyorum ya 😌
Kardelenyigit [silindi] bende klima falan kapattırıyorum eşim inatla ısrarla açıyor 😅😅şuan 26 hafta içindeyim benim 2 haftadir başladı sizin çok erkenmiş 😂ben o haftalarda felaket üşüyordum ayaklarım falan 😅
Pelincelik [silindi] bende aynıydım evde yanıyorum diye doğalgazı kapattım kısa kolluyla gezdim ama üşüttüm sonrada farkında değiliz ama yinede sıcak tutmamız gerekiyor 😏 dikkat et derim
[silindi] Pelincelik giyinincede bi terleme alıyor ki sanki agustos ortası gibi cok rahatsız edicii☹️
Rabia-22 [silindi] bende yazın bile kalorıfer açıyorm.manyak gibi üşüyorm.2 tane polar don üst üste gıyıyorm😂😂😂
Hayalanne [silindi] aynen bende 29.haftama giricem ateş bazen öyle basıyoki kendime noluyo diyorum böyle 😂
Azracan [silindi] İnşAllah canım ama benim büyükler öyle diyor nedense ama gerçektende kızımda ısınamıyordum neler neler giyerdim ama oğlumda ateş basıyordu hep 🥰şuanda 9+5gebeyim gene ateş basıyor bakalım hayırlısı 😍